logo
Немає у наявності
Артикул
Buen-HVLS

Сироватка з ефектом ліфтингу Bueno Hydro Volume Lift Serum

Сироватка з ефектом ліфтингу Bueno Hydro Volume Lift Serum 2 5 5 1

Сироватка з омолоджуючим ефектом Bueno Hydro Volume Lift Serum має дію, що нагадує ботокс. Корейська сироватка для обличчя швидко розслаблює шкіру, перешкоджаючи появі зморшок, усуває заломи і утворює захист, що запобігає негативному впливу факторів навколишнього середовища.

Special Price 1 217,00 ₴ Regular Price 1 550,00 ₴
Об’єм
40 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Використання сироватки з ефектом ліфтингу Bueno Hydro Volume Lift Serum допомагає зробити тон шкірного покриву рівним, одночасно освітлюючи пігментні плями та регулюючи рівень меланіну. Засіб прискорює регенерацію, покращуючи текстуру та зменшуючи кількість зморшок, усуває ознаки в'янення, наповнюючи енергією та сяйвом.

Bueno Hydro Volume Lift Serum

Активні речовини

У формулу, на основі якої створена сироватка, що омолоджує, Bueno Hydro Volume Lift Serum, входить багато корисних речовин:

  • зміст волюфіліну дозволяє стимулювати вироблення ліпідів, завдяки чому шкірний покрив стає щільнішим і еластичнішим;
  • за рахунок витяжки чорного трюфеля, шкірний покрив омолоджується, помітно скорочується глибина зморшок, покращується тонус і шкіра виглядає підтягнутою. Речовина має ефект, що освітлює, і помітно зменшує пігментацію;
  • глутатіон має антиоксидантну дію, активізує захисні властивості шкіри, сприяє уповільненню процесів в'янення, тонізує, бореться з почервоніннями та пігментними плямами;
  • пептиди зміцнюють шкіру, розгладжуючи дрібні та глибокі зморшки, покращуючи тонус та активуючи вироблення колагену;
  • гіалуронова кислота відповідає за активне зволоження та утримання вологи всередині епідермісу. Речовина бореться з ознаками старіння, оновлює шкіру та сприяє загоєнню мікротріщин;
  • завдяки аденозину та аргініну, засіб бореться з ознаками фотостаріння, має ранозагоювальний ефект, сприяє підвищенню тонусу та усуненню інших недосконалостей шкірного покриву.

Bueno Hydro Volume Lift Serum купити

В магазині корейської косметики New Skin можна купити Bueno Hydro Volume Lift Serum в Києві та Україні за найнижчою ціною, з урахуванням швидкої доставки додому. Засіб чудово підходить для зрілої шкіри будь-якого типу.

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
40 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Догляд обличчям
To Top