logo
В наявності
Тільки 21 залишилося
Артикул
MP-RLCA

Сироватка з лактобактеріями та колагеном Medi-Peel Red Lacto Collagen Ampoule

Сироватка з лактобактеріями та колагеном Medi-Peel Red Lacto Collagen Ampoule 3 5 5 1

В основі знаходиться екстракт примули, соснової кори та інші компоненти. Все це допомагає позбутися акне. Усувається лущення та значна сухість. Все це стосується і позбавлення значного запального процесу. Він швидко зменшується, потім повністю зникає. Ефект помітний після першого застосування.

Special Price 770,00 ₴ Regular Price 1 195,00 ₴
Об’єм
70 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Medi-Peel Red Lacto Collagen Ampoule – ефективна сироватка від корейського виробника!

Корейська сироватка для обличчя: використання та особливості!

Medi Peel Red Lacto Collagen Ampoule сьогодні застосовується багатьма жінками. Гарантується швидке відновлення мікрофлори. Продукція допомагає досягти пружності епідермісу, а також позбавляє глибоких зморшок.

Характеристики продукту:

  1. Час використання – будь-який.
  2. Країна-виробник – Корея.

Йдеться про антивіковий спеціальний комплекс. Особливо його застосування рекомендовано при значній втраті вологості у клітинах. Здійснюється і швидке вирівнювання тону.

Спосіб застосування досить простий. Потрібно нанести кілька крапель на шкіру. Все розтирається масажними рухами. Попередньо обличчя потрібно добре та ретельно протонізувати. Для цього використовуються різні тонізуючі засоби. А ось вартість цього продукту завжди знаходиться на максимально прийнятному рівні.

В онлайн-магазині корейської косметики New Skin можна купити Medi-Peel Red Lacto Collagen Ampoule у Києві та Україні. Продукт підходить для відновлення шкіри, для позбавлення від значних ознак старіння та вирішення інших завдань.

Докладніше
Вік
25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя, Акне, Жирний блиск, Відновлення мікробіома
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
70 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Догляд обличчям
To Top