logo
В наявності
Тільки 1 залишилося
Артикул
MP-BMFA

Сироватка з бакучіолом Medi-Peel Bakuchiol Miracle Firming Ampoule

Сироватка з бакучіолом Medi-Peel Bakuchiol Miracle Firming Ampoule 2 5 5 1

Цей корейський бренд вміє дивувати не лише сліпучим ефектом від кожного випущеного у продаж засобу, а й складом, який часто викликає подив, але незмінно вражає результатом! Цього разу спеціально для порушеної віковими змінами шкіри створено унікальну сироватку з бакучіолом та комбучкою Medi-Peel Bakuchiol Miracle Firming Ampoule.

Special Price 657,00 ₴ Regular Price 1 280,00 ₴
Об’єм
30 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Формула, наче чарівна кисть, стирає з лиця зморшки, у тому числі глибокі, підтягує контур, перешкоджає провисанню і дарує пружність, перегортаючи календар у зворотний бік. Це шанс зберегти юність не лише в серці, а й у всьому зовнішньому вигляді — адже саме тонус тургору правдиво розповідає про цифру в паспорті, а часто неправильно підібраний догляд, втому та авітаміноз лише погіршують ситуацію.

Чарівні компоненти молодості

Аналогів у Bakuchiol не існує — це каталізатор вироблення колагену всіх типів, присутніх у клітинах дерми, тому він посилено розгладжує рельєф, покращує зчеплення між еластином та шарами м'язових волокон, збільшуючи щільність. В складі корейської сироватки Medi-Peel Bakuchiol Miracle Firming Ampoule його концентрація максимальна — 100 pm.

Medi-Peel Bakuchiol Miracle Firming Ampoule купити

Тандем ферментованого чайного гриба та чаю — це ліфтингові компоненти, що миттєво вступають у справу та у прискореному темпі — шкіра натягується, в'ялі ділянки наповнюються енергією та перестають бути помітними, нерівність тону зникає.

Коктейль з 11 пептидів насичує вологою, поживними речовинами та покращує метаболізм, займаючись регенерацією клітин епітелію та стимулюючи оновлення.

У формулі Medi Peel Bakuchiol Miracle Firming Ampoule є масло андріоби, щоб покращити кровообіг і прискорити метаболізм, вивести токсини та зайву рідину, а екстракт кави надає енергію та покращує колір.

Не забуваючи про зволоження та пом'якшення, комплексний засіб містить гіалуронову кислоту та витяжку з листя білої лілії.

Подаруй собі радість!

Щоб милуватися собою цілодобово, приділи час своїй шкірі та забезпеч їй повноцінний професійний догляд, наш інтернет магазин корейської косметики New Skin допоможе в цьому! Зараз ми пропонуємо купити ліфтингову сироватку Medi Peel Bakuchiol Miracle Firming Ampoule за супер-ціною та відправкою замовлення в будь-яке місто України в день оформлення!

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Акне, Жирний блиск, Відновлення мікробіома, Запалення
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Антивікове, Догляд обличчям, Анти-акне, Антиоксидантне, Відбілювання
To Top