logo
Немає у наявності
Артикул
TSC-HAVCS

Сироватка з гіалуроновою кислотою та вітаміном С 5% Timeless Skin Care Hyaluronic Acid + Vitamin C Serum

Сироватка з гіалуроновою кислотою та вітаміном С 5% Timeless Skin Care Hyaluronic Acid + Vitamin C Serum 1 5 5 1
Special Price 725,00 ₴ Regular Price 925,00 ₴
Об’єм
30 мл.

Як показує досвід, більшість жінок починають екстрено та посилено стежити за своєю зовнішністю, коли вже помітили явні вікові зміни. Ось тут починається паніка і вхід іде все – включаючи пластику! А тим часом, вже з 25 років у клітинах починається процес уповільнення вироблення колагену та еластину, а якщо додати неправильний догляд, роботу на комп'ютері, нестабільний клімат та стреси, то апокаліпсис може трапитись і у 30 років! Ресурсність дерми швидко закінчується, але якщо підтримувати необхідний їй ph і гідробаланс гіалуроновою сироваткою Timeless Skin Care Hyaluronic Acid + Vitamin C Serum — то цих проблем можна уникнути!

Стислість – сестра краси та молодості!

Дієвість складу якраз і полягає у лаконічності – цей бренд Таймлес з Америки любить точність та конкретику. Всі компоненти додані в потрібній кількості і точно по ділу, тому ефект на будь-якому типі шкіри буде однаковим. На першій сходинці знаходиться гіалуронова кислота – будівельний матеріал і цілюща волога для клітин. Це сполучний матеріал матриксу, який відповідає за тотальне зволоження, гладкість та пружність шкіри.

Вітамін С у концентрації 5% спрямовує обмінні процеси та клітинну енергію у потрібне русло, не даючи розслаблятися. Тон стає рівним, освітлюються ластовиння і пігментні плями, йде тьмяний колір і землістість. Запатентований омолоджуючий комплекс Матриксил 300 орієнтований на молоду шкіру – пептидів, що містяться в ньому, достатньо, щоб зберегти здатність клітин до регенерації, ущільнити фіброволокно і запобігти появі перших зморшок. Гліцерин створює тонку плівку на поверхні матриксу, блокуючи будь-які негативні зміни ззовні. Липкість Timeless Skin Care Hyaluronic Acid + Vitamin C Serum йде через кілька хвилин, залишаючи матовий фініш і стабільну базу для нанесення косметики.

Догляд за ДСТУ

Насправді результат залежить не так від регулярності використання, а від якості та правильності вибраного продукту. Альтернативний комплексний варіант, який підходить для шкіри і в 25 років, і в 40+ – легка зволожуюча сироватка на кожен день Timeless Skin Care Hyaluronic Acid + Vitamin C Serum. Ми раді повідомити, що тепер у нашому інтернет-магазині New Skin Ви можете придбати її зі знижкою!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
США
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Акне, Жирний блиск, Купероз
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Догляд обличчям, Антиоксидантне
To Top