logo
Немає у наявності
Артикул
TSC-HAPS

Сироватка з гіалуроновою кислотою Timeless Skin Care Hyaluronic Acid 100% Pure Serum

Сироватка з гіалуроновою кислотою Timeless Skin Care Hyaluronic Acid 100% Pure Serum 1 5 5 1

З появою "уколів краси" світ виявився підкореним властивостями гіалуронової кислоти. Вона стала продуктом № 1, їй співають оди косметологи та блогери, від неї в захваті жінки різного віку. Бренд, який вміє безін'єкційними методами зупиняти час, серйозно підійшов до створення безпрецедентної формули краси і молодості. Так народилася сироватка Timeless skin care hyaluronic acid 100% pure serum, в якій представлено максимальну концентрацію гіалуронки.

Special Price 547,00 ₴ Regular Price 851,00 ₴
Об’єм
30 мл.

Чистий склад дозволяє їй виявити усі свої якості без допоміжних компонентів. Ідеальний зволожуючий коктейль Таймлес підлаштовується під будь-яку шкіру, виконуючи кілька завдань одночасно – покращити стан дерми, встановити контроль над рівнем Ph та гідроліпідним балансом, блокувати вікові прояви.

У чому сила? У гіалуроні!

Гранично короткий список агентів у формулі відповідає за швидку дію та миттєвий результат. Ви не просто побачите це, а й відчуєте. Якщо до цього Ви відчували почуття сухості та стягнутості після вмивання, а косметика ще більше підкреслювала нерівності та лущення, то із висококонцентрованою сироваткою Timeless skin care hyaluronic acid 100% pure serum, Ви назавжди забудете про дискомфорт. Молекули кислоти притягують до себе вологу та кисень, проводять її у глибокі епітеліальні шари, поступово усуваючи зневоднення та формуючи запас у клітинах. Резервний фонд працює в критичних ситуаціях – сухому повітрі, холодному вітрі, ультрафіолеті. Шкіра стає пружною, підтягнутою, з'являється те саме сяйво, яке показують у рекламі. За рахунок того, що тургор вирівнюється – нанесення макіяжу стає легшим, тональна основа лягає рівномірно і тримається довше. Водна основа не липне і швидко вбирається, прискорюючи процес догляду.

Працюємо для Вас!

В інтернет-магазині New Skin завжди в наявності широкий вибір найкращих засобів від відомих брендів США та Кореї. Ми пропонуємо виключно оригінали, які випробували на собі. Зараз можна купити сироватку Timeless skin care hyaluronic acid 100% pure serum за актикризовою ціною та отримати своє замовлення у найкоротші терміни з доставкою в будь-який регіон України!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
США
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Тьмяний колір обличчя, Зневодненість
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Зволоження
To Top