logo
Немає у наявності
Артикул
TSC-CQ10S

Сироватка з коензимом Q10 Timeless Skin Care Coenzyme Q10 Serum

Сироватка з коензимом Q10 Timeless Skin Care Coenzyme Q10 Serum 1 5 5 1
Special Price 1 065,00 ₴ Regular Price 1 357,00 ₴
Об’єм
30 мл.

Жіноча молодість — питання комплексне і стосується не лише постаті та фізіологічного здоров'я. Перше, що видає вік - шкіра, і так як на увазі знаходиться в основному обличчя і шия, то вони і є прямими показниками. Маскувати зморшки і зниження тонусу тургора косметикою — свідомо погана ідея, адже вони лише підкреслюють старіння. А ось поборотися з біогодинами можливо – не дарма американський бренд обрав собі назву "поза часом" і вже готовий порадувати новою розробкою.

Сироватка Timeless skin care coenzyme q10 serum відрізняється лаконічністю складу та гранично точною дією. Ті, хто звик до корейських багатокомпонентних засобів, здивуються — як формула формату мінімал за короткий час змінить стан шкіри, повернувши їй пружність, еластичність і гладкість.

Щасливі годин не помічають!

Саме так Ви відчуєте себе вже після першого тижня регулярного використання цілющої емульсії. Timeless skin care coenzyme q10 serum, а головне - це помітять і оточуючі. Саме максимальна концентрація потрібних речовин дає відчути всю їхню силу та владу над часом. У скляному флаконі з піпеткою-дозатором умістився потужний комплекс пептидів Матріксіл 300, який буквально відроджує природні процеси вироблення колагену та гіалурону в клітинах, сприяє прискореному оновленню та омолодженню на рівні клітинного ДНК.

Достатня кількість омолоджувальних та зволожуючих коензимів підтверджує кремово-жовтий відтінок сироватки. Їх велика кількість добре справляється з участю ліквідатора зморшок, захистом від фотостаріння, сухості, впливу шкідливих радикалів. Тріо краси та свіжості – алое віра, гліцерин і гіалуронова кислота заповнюють нестачу вологи, знімають симптоми сухості, роздратування, роблять епітелій щільнішим, а тон рівнішим. Вітамін Е відновлює та загоює, знімає запалення та розгладжує зморшки.

Не проходьте повз!

У будь-якій ситуації ми намагаємося радувати наших постійних та нових клієнтів акціями на найпопулярніший товар. Сьогодні це активна сироватка anti age Timeless skin care coenzyme q10 serum 30 ml та купити її в інтернет-магазині New Skin просто необхідно всім володаркам вікової шкіри. Наші умови, як і наша репутація, залишаються незмінними — від 2000 гривень доставка по Києву та областям залишається безкоштовною, а якість — бездоганною.

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
США
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Догляд обличчям, Антиоксидантне
To Top