logo
Немає у наявності
Артикул
SBM-PB5GBCS

Сироватка з прополісом Some By Mi Propolis B5 Glow Barrier Calming Serum

Сироватка з прополісом Some By Mi Propolis B5 Glow Barrier Calming Serum 1 5 5 1

Про користь і приголомшливий результат після медових обгортань знають усі, і тепер настав час випробувати диво властивості разом з корейською сироваткою для обличчя Some By Mi Propolis B5 Glow Barrier Calming Serum 50 ml. Вона в прямому розумінні слова змусить Вашу шкіру сяяти, випромінювати силу та молодість, тим самим зачаровуючи та притягуючи погляд.

Special Price 560,00 ₴ Regular Price 760,00 ₴
Об’єм
50 мл.

Сила цього засобу вражає, адже кілька крапель здійснюють справжнє перезавантаження дерми, перетворюючи в'янучу, тьмяну, проблемну шкіру на джерело заздрості всіх подруг! А ніжний, солодкуватий аромат молока і меду додає задоволення від процедури догляду і обволікає дерму тонкою невагомою вуаллю.

"Mi" — значить краса

У чому ж секрет такого миттєвого ефекту, який посилюється після кожного разу? Звичайно, у спеціально розробленій формулі сироватки шиммера Some By Mi Propolis B5 Glow Barrier Calming Serum, де працюють одночасно омолоджуючі, антибактеріальні та зволожуючі компоненти. Провідну роль відіграє 73% концентрат прополісу – він не просто знімає видимий запальний процес, а гасить вогнище зсередини, вбиваючи патогенні організми та заперечуючи корисну мікрофлору. Продукт бджільництва покращує захисний бар'єр, ущільнює витончені ділянки шкірного покриву, виявляє найуразливіші до ультрафіолетових променів і природних агресорів місця, щоб закрити немов ширмою.

Чайне дерево, центелла та ніацинамід — посилений комплекс проти висипань, жирного блиску та розширених пор. Пантенол заспокоює дерму, покращує колір та помітно пом'якшує. Алантоїн оновлює епітелій, покращує загоєння мікротравм та пов'язує колагенові волокна, підвищуючи пружність.

Рідкісний компонент у формулі Some By Mi Propolis B5 Glow Barrier Calming Serum - екстракт жовтого лотоса. Його завдання оживити шкіру, утримати вологу в епітеліальних шарах та розгладити зморшки. У програмі anti age задіяні кераміди, алантоїн та аргінін.

Порадуйте себе новинкою!

У будь-якій ситуації пам'ятайте — Ви гідні кращого, тому не проґавте можливість купити оздоровчу сироватку з прополісом Some By Mi Propolis B5 Glow Barrier Calming Serum зі зручним дозатором у інтернет-магазині косметики з Кореї New Skin! На нашій віртуальній вітрині лише оригінали, перевірені особистими бьюті-експертами. Тому нам не страшно дарувати Вам безкоштовну доставку від 2000 гривень по Україні, адже Ви точно повернетеся за наступною покупкою саме до нас!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя, Нерівний рельєф, Акне, Відновлення захисного бар'єру, Відновлення мікробіома, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Запалення
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Зволоження, Догляд обличчям, Заспокійливе, Анти-акне, Антибактеріальне, Бактерицидне
To Top