logo
Немає у наявності
Артикул
Arom-KYGVCS

Сироватка з вітаміном С 15% та феруловою кислотою Aromatica Kakadu Youth Glow Vita C Serum

Сироватка з вітаміном С 15% та феруловою кислотою Aromatica Kakadu Youth Glow Vita C Serum 1 5 5 1

Шкіра може раптово втомитися — Ви помітите це відразу по низькій пружності, більш явним зморшкам, тьмяності і сухості. При цих симптомах терміново починайте вітамінну терапію корейською сироваткою із ферульовою кислотою Aromatica Kakadu Youth Glow Vita C Serum! У ній зібрано джерело вітаміну С, який виступає блокатором в'янення і в прискореному режимі насичує клітини і тканини потрібними речовинами та мікроелементами.

Special Price 599,00 ₴ Regular Price 750,00 ₴
Об’єм
15 мл.

Екстракційний метод випарювання дозволив зберегти всі закладені природою властивості, а повністю органічна формула нешкідлива для всіх типів дерми, навіть схильною до алергічних реакцій, це підтверджує логотип веганської формули на самому флаконі. Декілька крапель, видавлених на долоню за допомогою спеціальної піпетки-дозатора масажними рухами розподіляється по обличчю, максимально вбираючись і відразу починаючи перетворення.

Концентрат формату MAXI

У б'юті-продукті Aromatica Kakadu Youth Glow Vita C Serum зібрана унікальна кількість вітаміну С – 15% на 15 мл, який повністю проникає в шари і відразу засвоюється, відроджуючи до життя шкіру. Антиоксидантна дія очищає епітелій від отруйних речовин, що накопичилися, впускає кисень і необхідну вологу. Захищає від агресії ультрафіолетових променів, зменшуючи проникність тургору та зміцнюючи імунітет. Токоферол та ферулова кислота закріплюють ефект, стаючи свого роду активаторами супер здібностей та провідниками для мікроелементів.

Замість води в основі корейської сироватки з вітаміном С Aromatica Kakadu Youth Glow Vita C Serum витяжка сливи какаду — шкірного енергетика, який ініціює вироблення колагену та прискорене оновлення клітин для відновлення гідроліпідного балансу та повернення чіткого, підтягнутого овалу. Має накопичувальний ефект, з кожним днем покращуючи тон, розгладжуючи рельєф та висвітлюючи небажану пігментацію. За місяць Ви зміните думку про себе, переконавшись, що глянсові обкладинки – не показник, Ваша природна краса – у сто разів яскравіша!

Ми чекаємо вас!

Магазин корейської косметики New Skin знає як приємно дивувати своїх клієнтів та пропонує до кінця акції купити корейську експрес-сироватку Aromatica Kakadu Youth Glow Vita C Serum з ударною дозою аскорбінової кислоти для комплексного відновлення та харчування за зниженою ціною! Ми не змінюємо своїх принципів і зберегли самі умови доставки — безкоштовно по всій Україні при замовленні понад 2000 гривень!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Купероз
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
15 мл.
Призначення
Антивікове, Догляд обличчям, Антиоксидантне, Відбілювання
To Top