logo
Немає у наявності
Артикул
TSC-20VCEFAS

Сироватка з вітаміном С, Е та феруловою кислотою Timeless Skin Care 20% Vitamin C + E Ferulic Acid Serum

Сироватка з вітаміном С, Е та феруловою кислотою Timeless Skin Care 20% Vitamin C + E Ferulic Acid Serum 1 5 5 1

Перше правило доглянутої та знаючої собі ціну жінки – не економити на догляді! І це не означає, що потрібно залишити нереальні суми в салоні або наважитися на пластику! Достатньо звернутися до нашої команди бьюті-експертів і вони допоможуть підібрати саме той продукт, який необхідний Вашій шкірі! Доглянуте обличчя не може бути негарним! І Ви самі в цьому переконаєтесь, якщо візьмете на озброєння збагачену вітаміном C та феруловою кислотою сироватку Timeless Skin Care 20% Vitamin C + E Ferulic Acid Serum 30 мл.

Special Price 1 065,00 ₴ Regular Price 1 402,00 ₴
Об’єм
30 мл.

Це універсальний варіант для тонкої та чутливої шкіри обличчя, що гостро реагує на будь-які зміни у навколишньому середовищі погіршенням стану.

Аскарбінка поспішає на допомогу!

Під час створення формули освітлювальної емульсії Таймлес Timeless Skin Care 20% Vitamin C + E Ferulic Acid Serum враховувалися базові пропорції – 20% вітаміну С достатньо, щоб розкрити всі антипігментаційні та антиоксидантні властивості, не завдавши шкоди дермі. Легке почервоніння і пощипування вважається нормою – це активні агенти починають відвойовувати кожен сантиметр шкіри, дбайливо очищаючи від пігменту, ластовиння, постакне і забитих негарних пір. Віддаючи свою енергію, аскарбінова кислота надає дермі здорового кольору, рівного рельєфу і тонусу. Проникаюча здатність компонента вибудовує дієвий внутрішній захист проти агресивного ультрафіолету, вільних радикалів та токсичних сполук.

Ферулова кислота використовується як кератолік – вона розчиняє ороговілі клітини, не даючи їм накопичуватися на поверхні мантії та гальмувати процеси регенерації. Має антисептичні та загоювальні властивості, відновлюючи цілісність матриксу. Токоферол і гіалуронова кислота забезпечують зволоження з ранку і до вечора, надають гарного здорового блиску, зберігають почуття чистоти та комфорту. Обличчя підтягнуто й відпочило, наче над ним чаклували не одну годину найкращі косметологи. І не розповідайте нікому про Ваш секрет – домашній догляд із сироваткою від Timeless!

Для Вас – тільки найкраще!

Наша команда працює без зупинок, намагаючись максимально спростити процес замовлення – починаючи від професійного підбору нашими консультантами потрібного засобу до щоденного надсилання замовлень по всій Україні. І на цьому ми не зупинимося – зараз купити вітамінну сироватку Timeless Skin Care 20% Vitamin C + E Ferulic Acid Serum у Києві та Україні в New Skin можна по знижці! Ми удосконалюємося щодня, станьте і Ви на крок ближче до ідеалу!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
США
Тип шкіри
Суха, Нормальна
Вирішує проблему
Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Антивікове, Догляд обличчям, Антиоксидантне, Відбілювання
To Top