logo
В наявності
Тільки 4 залишилося
Артикул
CDB-VCMSMS

Сироватка з вітаміном С, феруловою кислотою та вітаміном Е COS DE BAHA Vitamin C MSM Serum

Сироватка з вітаміном C Cos De Baha Vitamin C MSM Serum – ефективний засіб проти акне, висипу вугрів, розширених пор і жирного блиску.
Special Price 675,00 ₴ Regular Price 885,00 ₴
Об’єм
30 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Цитрусовий релакс для шкіри!

Недосконалість дерми – причина комплексів багатьох дівчат. Але з початком ери космецевтики боротися з ними стало набагато простіше. Відомий бренд із Кореї поставив у пріоритеті індивідуальний підбір компонентів для кожної шкірної проблеми. Надійний скляний флакон об'ємом 30 мл з піпеткою дозатором зручно брати з собою у поїздки, економна витрата продовжує задоволення від використання, а перший ефект Ви помітите одразу! Подбайте про правильний догляд за шкірою обличчя заздалегідь, щоб продовжити молодість та красу до нескінченності.

Секрети Азії для Вас!

За традицією, склад корейської сироватки з вітаміном С Cos De Baha Vitamin C Msm Serum багатокомпонентний, здатний вирішувати кілька проблем одразу. Органічні екстракти та витяжки, зібрані у правильній концентрації та послідовності працюють у синергії, дозволяючи дермі відновиться самостійно та стати предметом заздрості оточуючих. Листя алое з острова Барбадос – протизапальний агент, що знімає почервоніння та набряклість в епітеліальних тканинах. Аскорбінова кислота захищає від шкідливих вільних радикалів, здатних пошкодити здорові клітини та заблокувати необхідне вироблення колагену. Також вітамін С стежить за рівнем вироблення меланіну, своєчасно включаючись у роботу та запобігаючи гіперпігментації — вікової, гормональної або спричиненої ультрафіолетовими променями.

Ферулова кислота відбілює та виступає антиоксидантом, а лимонна — закріплює результат, даруючи порцелянову білизну та сяйво, яким так пишаються азіатки. Алантоїн помітно пом'якшує, але не залишає липкості і не провокує вироблення шкірного сала. Він покращує опірність дерми негативним факторам навколишнього середовища і не дає зморшкам передчасно спотворити матрикс. Бонусна дія квіток камелії поверне атласну гладкість, а екстракт самбука чорного відповідає за тонус та пружність. У період активності сонячних променів сироватка з вітаміном С Cos De Baha Vitamin C MSM Serum надасть профілактику фотостаріння і запобігатиме пересиханню шкіри.

Акція вже розпочалася!

У нашій команді є важливе правило — зробити найкращі б'юті продукти доступними для кожного. Ми моніторимо ринок та конкурентів, відбираємо товари за сезонами та обов'язково перевіряємо ефективність на собі. Тепер ми впевнені, що купити сироватку з вітаміном C Cos De Baha Vitamin C MSM Serum в інтернет магазині корейської косметики New Skin необхідно з настанням літа, а також усім, хто страждає на висипання, пост акне і блиском в Т-зоні

Трансформація розпочнеться з першого застосування і це буде помітно неозброєним оком! А для Вашої зручності – наша швидка та точна доставка по Києву та Україні!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Акне, Купероз
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Догляд обличчям, Анти-акне, Антиоксидантне, Відбілювання
To Top