logo
В наявності
Тільки 1 залишилося
Артикул
Pur-DHA-3S

Сироватка з гіалуроновою кислотою Purito DermHA-3 Serum

Сироватка з гіалуроновою кислотою Purito DermHA-3 Serum 1 5 5 1

Корейська сироватка з гіалуроновою кислотою Purito DermHA-3 Serum запобігає зневодненню, насичує цілющою вологою, завдяки чому підвищується пружність, шкіра стає еластичною і зменшується глибина заломів. При використанні миттєво зникає стягнутість та лущення.

Special Price 776,00 ₴ Regular Price 1 075,00 ₴
Об’єм
50 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Завдяки зволожуючій сироватці Purito DermHA-3 Serum рельєф шкіри стає гладким, запобігає появі мімічних зморшок, епідерміс набуває щільності, покращується колір шкіри, усувається тьмяність і з'являється легке сяйво, за рахунок чого шкіра виглядає доглянуто та красиво.

Purito DermHA-3 Serum купити

Основні діючі компоненти

Завдяки різномолекулярній гіалуроновій кислоті, шкіра добре вбирає вологу і утримує її всередині, що не дозволяє їй випаровуватися. Усувається стягнутість, шорсткість, роздратування та з'являється відчуття комфорту та свіжості.

Трипептид міді, що входить до складу, прискорює оновлення верхнього шару епідермісу. Речовина сприяє зменшенню кількості зморшок, запобігаючи появі ознак старіння

Пантенол активує процес відновлення, усуваючи вогнища почервоніння та прискорюючи загоєння мікротравм.

Корейська сироватка для обличчя з зволожуючим ефектом Purito DermHA-3 Serum має у складі універсальний CICI-комплекс, що сприяє підвищенню пружності. Він забезпечує насичення вологою та відновлює природний захист, що запобігає згубному впливу ультрафіолетових променів та навколишнього середовища.

Засіб складається на 100% з натуральних інгредієнтів, не має ароматів та інших шкідливих компонентів. Тому може використовуватись навіть для надчутливого типу шкіри. В інтернет магазині корейської косметики New Skin можна купити Purito DermHA-3 Serum у Києві Україні за низькою ціною та з доставкою додому, оформивши замовлення онлайн або за телефоном.

Докладніше
Вік
25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Тьмяний колір обличчя, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Зволоження, Догляд обличчям
To Top