logo
Немає у наявності
Артикул
MP-BCBCM

Тканева маска для проблемної та чутливої шкіри Medi-Peel Bamboo Cica Bomb Calming Mask

Тканева маска для проблемної та чутливої шкіри Medi-Peel Bamboo Cica Bomb Calming Mask 1 5 5 1

Шкіра будь-якої жінки потребує постійного догляду. Однією з найважливіших процедур є зволоження, що допомагає стежити за різними типами шкіри. І допомогти цьому допоможе спеціальна корейська косметика. Корейські тканеві маски для обличчя для проблемної та чутливої шкіри Medi-Peel Bamboo Cica Bomb Calming Mask стануть ідеальним варіантом для будь-якої жінки.

Special Price 63,00 ₴ Regular Price 140,00 ₴
Об’єм
1 шт.

З цим товаром зазвичай купують

Чому саме ця маска?

Medi Peel Bamboo Cica Bomb Calming Mask виконує головну роль як ідеальний зволожуючий засіб, який допомагає доглядати за різніми типами шкіри.

Більш того, засіб легко зволожує подразнений шкірний покрив, допомагаючи зняти численні почервоніння. При необхідності маска також може виступити і як протизапальний, а також антибактеріальний помічник.

Використання такого косметичного продукту сприятиме запобіганню різноманітних висипань на шкірі, а також допоможе загоїти різні рани на шкірі, зробивши її більш молодою та насиченою.

Серед корейської косметики для проблемної шкіри Medi-Peel Bamboo Cica Bomb Calming Mask стає незамінним косметичним засобом більшості жінок.

Купити товар можна у нас

Якщо ви зацікавлені у покупці, то в інтернет магазині корейської косметики New Skin можна купити Medi Peel Bamboo Cica Bomb Calming Mask у Києві та Україні.

Наш інтернет-магазин піклується про безпеку наших клієнтів, надаючи відповідний товар, а також даючи можливість купувати тільки якісну продукцію за низькою ціною.

За бажанням ви можете звернутися до наших співробітників, щоб здійснити покупку, отримавши дійсно хороший засіб для догляду за шкірою.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Тьмяний колір обличчя, Акне, Жирний блиск, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Купероз, Розацеа, Запалення
Тип засобу
маска для обличчя
Об'єм
1 шт.
Призначення
Зволоження, Заспокійливе, Анти-акне, Антибактеріальне, Бактерицидне
To Top