logo
В наявності
Тільки 20 залишилося
Артикул
MP-RDRGM

Тканинна маска з алмазною пудрою та трояндою Medi-Peel Rose Diamond Radiant Glow Mask

Тканинна маска з алмазною пудрою та трояндою Medi-Peel Rose Diamond Radiant Glow Mask 1 5 5 1
Special Price 77,00 ₴ Regular Price 160,00 ₴
Об’єм
1 шт.

З цим товаром зазвичай купують

Medi-Peel Rose Diamond Radiant Glow Mask від виробника із Кореї!

В інтернет магазині корейської косметики New Skin можна купити Medi Peel Rose Diamond Radiant Glow Mask в Україні та Києві. Маска має освіжаючу і хорошу омолоджуючу дію. Шкірі повертається здоров'я, краса та природність сяйва.

Маска для обличчя: особливості та застосування!

Medi-Peel Rose Diamond Radiant Glow Mask легко використовується. Присутня тут есенція майже миттєво проникає у шкіру. Ефект можна помітити після першого використання.

Склад корейського засобу збагачується виробником алмазною пудрою. Вона добре справляється з лущенням клітин, які зазнали зроговіння. Продукт вирівнює природний тон обличчя. Усуваються мікрорельєфи дерми. Шкіра починає сяяти з новою силою.

Medi-Peel Rose Diamond Radiant Glow Mask допоможе позбавитися від сірості та тьмяності свого обличчя. У засобі є екстракт троянди. Він має антиоксидантні та тонізуючі властивості, вітамінізує та освіжає шкіру. Запобігає ранньому старінню епідермісу. Усуваються численні почервоніння та запальні процеси.

Гіалуронова кислота глибоко зволожує шкіру людини. Вона сприяє підтяжці в'ялих ділянок, швидкому омолодженню та зменшує лущення. А відчуття стягнутості зникає надовго. Маска наноситься на тонізоване та очищене обличчя. Достатньо протримати її 15-20 хвилин. Есенцію, що залишилася, рекомендується добре втерти у шкіру масажуючими рухами.

Засіб повертає чистоту та яскравість тону. Надає загальнозміцнюючу та оздоровлюючу дію. Усувається такий ефект, як «шкіра курця». Розгладжуються носогубні складки. Шкіра захищається від значного в'янення.

Докладніше
Вік
25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Зневодненість
Тип засобу
маска для обличчя
Об'єм
1 шт.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Поживне, Догляд обличчям, Відбілювання
To Top