logo
В наявності
Тільки 20 залишилося
Артикул
MP-H100VTAM

Тканинна маска для вирівнювання тону Medi-Peel Hyaluron 100 Vita Toning Ampoule Mask

Тканинна маска для вирівнювання тону Medi-Peel Hyaluron 100 Vita Toning Ampoule Mask 1 5 5 1

У кожної з нас у житті траплялися форс-мажорні ситуації, коли треба виглядати на 100%, а от відображення в дзеркалі підказує, що це неможливо! Несподіване побачення? Незапланована ділова зустріч? Відставити паніку! На такий випадок у домашній косметологічній аптечці має бути засіб інтенсивної дермотерапії — корейська тканинна маска Hyaluron 100 Vita Toning Ampoule Mask Medi-Peel!

Special Price 75,00 ₴ Regular Price 140,00 ₴
Об’єм
1 шт.

З цим товаром зазвичай купують

Це перевірений спосіб відновити свіжість шкіри, згладити дрібні зморшки, повернути відпочивший вигляд. Ну і звичайно, нічого так не псує образ, як припухлості та синці під очима. 15 хвилин Вашого часу — і все зміниться на краще!

Гіалуронове натхнення

Так, це дійсно так! Відчувши безмежну турботу, у шкіри з'явиться друге дихання та сили на відновлення. Ви даєте їй те, чого вона потребує і натомість отримуєте ідеально зволожену, з рівним тоном і підтягнутим тургором шкіру. Найкраще про потреби втомленої дерми, яка страждає на авітаміноз відомо професійній ампульній масці для обличчя Medi-Peel Hyaluron 100 Vita Toning Ampoule Mask. Безпечний склад пройшов усі дерматологічні тестування та делікатно взаємодіє навіть із чутливим, схильним до алергії типом шкіри.

Водна основа, просочена гліцерином, антивіковим пептидним коктейлем і заспокійливим пантенолом є провідником для потужного вітамінного комплексу. Аскарбінова кислота – непереможний антиоксидантний агент і ефективний відбілювач пігментних плям і ластовиння, а в комплексі з касторовою олією освітлює навіть гіперпігментовані області. До них підключаються лактобактерії, вирівнюючи рівень меланіну. Концентрат гіалурону живить цілющою вологою, евкаліпт служить аністептиком, а екстракт двох сортів пелюсток троянди омолоджує, покриває шовковою вуаллю і дарує бархатистість королівських квітів.

Лекало з бавовни Medi-Peel Hyaluron 100 Vita Toning Ampoule Mask точно облягає контур, захоплюючи навіть важкодоступні зони, інтуїтивно знаходячи слабкіші ділянки.

Краса зачекалася!

Ніколи не знаєш, коли настане той самий момент – але щоб бути у всеозброєнні, радимо купити в мультибрендовому магазині New Skin експрес-продукт Medi-Peel Hyaluron 100 Vita Toning Ampoule Mask, доки діє супер ціна! Наша команда перевірила дію на собі та заявляє – це сенсаційний догляд, який працює на будь-якій шкірі! Вас приємно порадує безкоштовна доставка від 2000 гривень по всій Україні, якість та швидкість!

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Відновлення мікробіома, Зневодненість
Тип засобу
маска для обличчя
Об'єм
1 шт.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Догляд обличчям, Відбілювання
To Top