logo
В наявності
Тільки 1 залишилося
Артикул
MP-ACTC

Точковий засіб від прищів із чайним деревом Medi-Peel A.C.Tea Clear

Точковий засіб від прищів із чайним деревом Medi-Peel A.C.Tea Clear 2 4 5 1

Ситуація, коли перед важливим заходом на обличчі раптово з'являється запалений гнійник або підшкірний камедон, прирівнюється до всесвітньої катастрофи, і це знає кожна. У хід йдуть і народні методи, і експрес-терапія — але вони тьмяніють перед дією спеціально розробленого засобу від професійного корейського бренду Medi-Peel A.C.Tea Clear.

Special Price 546,00 ₴ Regular Price 799,00 ₴
Об’єм
50 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Має форму стику, що дозволяє наносити його точково, зачіпаючи тільки ділянки, що потребують цього, а це в свою чергу гарантує економну витрату. Він покриває запалену зону невидимою плівкою, яку не видно під косметикою, тоді як потужна антибактеріальна формула продовжує працювати зсередини.

Скажи акне "ні"!

Проблемна шкіра властива не лише підліткам, часто це результат гормонального збою та вікових змін — так організм сигналізує, що йому не вистачає вітамінів та догляду. В складі Medi Peel A.C.Tea Clear 60% займає екстракт чайного дерева – відомого своїми антисептичними та бактерицидними властивостями. Він не просто гасить осередок запалення, не даючи йому поширюватися далі, а й лікує, блокуючи роботу патогенних організмів, налагоджуючи роботу сальних залоз та звужуючи пори. Витяжка з листя хауттюйнії сприяє регенерації, зволожує та звільняє клітини від токсинів та шкідливих вільних радикалів.

Особливий комплекс із кореня центелли, квіток ромашки, шоломника, солодки та розмарину запатентований під кодом МУЛЬТІЕКС BSASM і є особливою розробкою компанії — це органічний коктейль із потужних антиоксидантів та блокаторів запалень різного характеру. Додатковим бонусом корейської косметики від прищів Medi-Peel A.C.Tea Clear є відновлення пошкоджених тканин, рубцювання та згладжування навіть застарілих шрамів від акне, вирівнювання мікрорельєфу та повернення матового тону.

Ваш порятунок тут!

Магазин New Skin впевнений — краса врятує світ, тому докладає всіх зусиль, щоб повернути Вам контроль над проблемною шкірою та повірити, що досконалість має ім'я і це корейський засіб у стику Medi-Peel A.C.Tea Clear на основі чайного дерева. На нього діє спеціальна пропозиція – знижена ціна та відправка в день замовлення по всій території України!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Акне, Запалення
Тип засобу
патчі від прищів
Об'єм
50 мл.
Призначення
Анти-акне, Антибактеріальне, Бактерицидне
To Top