logo
Немає у наявності
Артикул
RL-1025DT

Тонер для обличчя з ензимами ROUND LAB 1025 Dokdo Toner

Корейський тонер ROUND LAB 1025 Dokdo Toner з пілінг ефектом, сприяє утриманню вологи глибоко в епідермісі і підвищує ступінь її проникності в шкіру під час вмивання, завдяки чому набагато швидше вбираються корисні речовини, що знаходяться в косметиці, що використовується після застосування тонера.

Special Price 620,00 ₴ Regular Price 980,00 ₴
Об’єм
200 мл.

З цим товаром зазвичай купують

ROUND LAB 1025 Dokdo Toner є універсальним засобом, що підходить для будь-якого типу шкіри.

Склад

Тонер ROUND LAB 1025 Dokdo Toner створений на основі по-справжньому унікальної технології, що включає глибоководну морську воду і багато корисних речовин, які повинні знаходитися в засобах призначених для регулярного використання. За рахунок цього шкіра отримує можливість насититися безліччю мінералів та мікроелементів, завдяки чому отримує величезний заряд енергії та стає здоровою.

Завдяки комплексу з великим вмістом ензимів Hatching EX-07, що сприяє відлущуванню ороговілих клітин та усунення надлишків себуму, епідерміс стає гладкішим і відбувається оновлення шкіри.

Засіб має здатність посилювати природний захист шкіри від негативного впливу факторів навколишнього середовища, а завдяки пантенолу, бетаїну та алантоїну, тонер має заспокійливу дію та тонізуючий ефект.

Засіб має водну текстуру, завдяки чому миттєво вбирається в шкіру і не сприяє появі липкої плівки. При цьому ступінь насичення шкірного покриву живильними елементами та вологою залишається максимальною. Це гіпоалергенний засіб, придатний навіть для дуже чутливого типу шкіри. В інтернет-магазині корейської косметики. New Skin можна придбати тонер ROUND LAB 1025 Dokdo Toner в Києві та Україні за вигідною ціною, з урахуванням доставки додому.

Застосування

Засіб наноситься після вмивання за допомогою поплескуючих рухів. Рекомендується використовувати 2 рази на день. Якщо шкіра стала дуже грубою, тонер потрібно наносити кількома шарами, що дозволить досягти більш ретельного зволоження. У разі появи подразнення через шкідливий вплив навколишніх факторів, необхідно просочити засобом серветки і прикласти їх до шкіри на 10 хвилин, зробивши таким чином маску зі зволожуючим ефектом.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф
Тип засобу
тонер для обличчя
Об'єм
200 мл.
Призначення
Зволоження, Відлущування
To Top