logo
Немає у наявності
Артикул
SBM-ABPMT

Тонер із кислотами Some By Mi AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Toner

Тонер із кислотами Some By Mi AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Toner 1 5 5 1

Як красива, сяюча шкіра прикрашає обличчя, і скільки зусиль і коштів треба, щоб її такою зробити, особливо, якщо від природи ти власниця жирного типу з проблемними ділянками. Як порятунок від жирного блиску в парі з сухими ділянками, що лущаться, і запаленими куперозними судинами, створений у корейській кузні краси тонер-маскувальник з кислотами Some By Mi AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Toner.

Special Price 727,00 ₴ Regular Price 950,00 ₴
Об’єм
150 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Перше покращення буде помітно відразу, але максимальний ефект проявиться після місяця регулярного використання, коли завдяки правильно підібраному багатокомпонентному складу дерма налагодить свій захисні функції, відновить правильний баланс і наситить зголоднілі клітини вітамінами та мікроелементами.

Не шкіра, а диво!

Саме такі компліменти Ви чутимете від оточуючих, якщо щоранку перед нанесенням декоративної косметики протиратимете обличчя корейським тонером із кислотами Some By Mi AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Toner.

Він не тільки розчинить себум, що накопичився за ніч, але й вирівняє рельєф, приховавши дрібні недоліки, щоб тональний засіб ляг ідеально, а макіяж протримався до вечора.

У складі екстракт чайного дерева як потужний антисептик, що пригнічує бактерії, запалення та патогенні мікроорганізми. Ніацинамід усуває почервоніння, змушує клітини оновлюватися, а фіброволокна скорочуватися, наводячи шкіру в тонус.

Органічний екстракт перцевої м'яти освіжає, папайї — відбілює та пом'якшує, а гамамеліс покращує приплив крові, роблячи метаболізм активнішим, дерму еластичною, а нерівні ділянки менш помітними.

Завершує доглядову дію корейського тонера Some By Mi AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Toner алантоїн та гіалурон — зберігачі вологи та атласної ніжності Вашої шкіри.

Ваше щастя – у нас!

Інтернет-магазин New Skin — це перевірена та підтверджена якість, найкращі умови доставки та ціни! Вже зараз потрібно поквапитися, щоб встигнути купити Some By Mi AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Toner за максимальною знижкою – товар дуже швидко закінчується! Також ми обіцяємо відправку в день оформлення та швидку доставку по всьому Києву та Україні обраною ТК!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Комбінована, Жирна, Проблемна
Вирішує проблему
Нерівний тон шкіри, Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Акне, Жирний блиск, Запалення
Тип засобу
тонер для обличчя
Об'єм
150 мл.
Призначення
Відлущування, Анти-акне, Антибактеріальне, Бактерицидне
To Top