logo
Немає у наявності
Артикул
Isnt-HATP

Тонер з гіалуроновою кислотою Isntree Hyaluronic Acid Toner Plus

Тонер з гіалуроновою кислотою Isntree Hyaluronic Acid Toner Plus 1 5 5 1

Тонер для обличчя з Кореї Isntree Hyaluronic Acid Toner Plus - це ідеальний засіб для будь-якої сучасної дівчини та жінки. Цей продукт дозволяє доглядати шкіру, тонізуючи її, а також зволожуючи весь шкірний покрив необхідними для шкіри ферментами.

Special Price 777,00 ₴ Regular Price 999,00 ₴
Об’єм
200 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Що дає ця косметика?

Корейський тонер з гіалуроновою кислотою Isntree Hyaluronic Acid Toner Plus виконує головне завдання, а саме зволоження шкіри. До того ж, завдяки цьому косметичному продукту можна зробити шкіру гладкішою, змінюючи її мікрорельєф.

У складі даного продукту є гіалуронова кислота. Вона виконує роль сполучної тканини з усіма елементами шкіри. За підсумками, будь-яка жінка може доглядати власну шкіру без необхідності відвідування косметичних салонів.

Більш того, продукція від цієї компанії радує покупців вже не перший рік, тому багато жінок звертають увагу саме на цю корейську косметику.

Рекомендується використовувати тонер з гіалуроновою кислотою Isntree Hyaluronic Acid Toner Plus щоденно. Це допоможе досягти ідеального результату за короткий проміжок часу. Підтримка водного балансу – це необхідна процедура для багатьох жінок. І якщо ви зацікавлені в даній косметиці, ми готові надати вам її зараз.

Чому ми?

В інтернет магазині корейської косметики New Skin можна купити Isntree Hyaluronic Acid Toner Plus у Києві та Україні. Ми готові запропонувати кожному нашому покупцеві низькі ціни на продукцію, але її якість при цьому не буде втрачена.

Пам'ятайте, що краса вимагає постійного догляду. Відвідування косметичних салонів не завжди гарантує бажаний результат, тому завжди намагайтеся приділяти увагу вашій шкірі.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Тьмяний колір обличчя, Зневодненість
Тип засобу
тонер для обличчя
Об'єм
200 мл.
Призначення
Зволоження, Догляд обличчям
To Top