logo
В наявності
Тільки 1 залишилося
Артикул
Pur-ABRS

Тонер із кислотами Purito AHA BHA Refreshing Solution

Тонер із кислотами Purito AHA BHA Refreshing Solution 2 5 5 1

Корейський тонер з кислотами Purito AHA BHA Refreshing Solution – це продукція від корейського виробника, який ставить на перше місце здоровий та правильний догляд за шкірою будь-якої жінки. Для цього виробника важливо, щоб їх шанувальники завжди отримували лише якісний товар за привабливою вартістю.

Special Price 747,00 ₴ Regular Price 1 125,00 ₴
Об’єм
100 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Що робить цей тонер?

Тонер корейський Purito AHA BHA Refreshing Solution допомагає доглядати шкіру, освітлюючи її. Завдяки цьому вдається відлущувати ороговілий шар, зменшити ймовірність появи нових запалень, почервоніння та інших проблем зі шкірою. Також тонер легко запобігає подальшому розвитку комедонів.

Косметичний засіб слід використовувати також при необхідності прискорення процесу загоєння, а також оновлення шкірного покриву. Рекомендується використовувати жінкам, які мають проблеми зі шкірним покривом. Підходить для різних типів.

Purito AHA BHA Refreshing Solution купити

Корейський виробник радує не лише якістю, а й надійністю кожного товару, тому клієнт отримує лише оригінальний товар за привабливою вартістю. І якщо вам потрібен тонер із кислотами Purito AHA BHA Refreshing Solution, знайти його можна у нашому магазині.

Чому ми?

В інтернет магазині корейської косметики New Skin можна купити тонер із кислотами Purito AHA BHA Refreshing Solution у Києві та Україні. Будь-яка наша клієнтка має розуміти, що краса вимагає наявності лише якісної косметики. Тому ми намагаємось відібрати найкращий товар для наших покупців.

Ми не перший рік представляємо наші послуги на ринку, тому багато клієнтів змогли отримати справжнє задоволення від співпраці з нашими фахівцями. Якщо ви зацікавлені в покупці тонера, то ми готові надати його за низькою ціною і в оригінальній упаковці, без втрати якості.

Докладніше
Вік
25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна
Вирішує проблему
Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Акне, Жирний блиск, Запалення
Тип засобу
тонер для обличчя
Об'єм
100 мл.
Призначення
Догляд обличчям, Очищення, Відлущування, Анти-акне, Антибактеріальне, Бактерицидне, Відбілювання
To Top