logo
Немає у наявності
Артикул
Pur-DHA-3L

Тонер з гіалуроновою кислотою Purito DermHA-3 Liquid

Тонер з гіалуроновою кислотою Purito DermHA-3 Liquid 1 5 5 1

Шкіра з віком має властивість пересихати, волога не затримується в клітинах і з'являються роздратування, почуття стягнутості та сухості — це пов'язано і з біологічним старінням дерми, зашлакованістю та негативною дією зовнішніх факторів. Зволожуючий тонер із гіалуроновою кислотою Purito DermHA-3 Liquid усуне дискомфорт, миттєво заповнивши нестачу вологи, надаючи виражену антиоксидантну та заспокійливу дію.

Special Price 848,00 ₴ Regular Price 1 249,00 ₴
Об’єм
200 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Засіб має накопичувальний ефект, тому для регенерації та відновлення природних захисних властивостей та пружності використовувати рекомендується щодня. Також він може виконувати роль освіжаючого спрею протягом дня, що особливо актуально за наявності дратівливих УФ-променів.

Рятівний ефект Purito DermHA-3 Liquid

Висока концентрація гіалуронової кислоти не просто зволожує шкірний покрив, а й проникає всередину, налагоджуючи збалансований водно-ліпідний обмін, насичуючи корисними речовинами та ущільнюючи клітини епітелію. Спостерігається омолоджуючий ефект, повертається тонус і здоровий колір обличчя, без нерівностей та почервоніння. Пантенол знімає запальні процеси, попереджаючи їх появу та поширення вогнищ ураження. Дрібні зморшки розгладжуються, а глибокі стають менш помітними. На підготовлену шкіру краще наноситься макіяж та довше тримається. Доглядаючі компоненти активної формули Purito DermHA-3 Liquid надають матовості, звужують пори та вирівнюють мікрорельєф. Натуральний склад виключає прояви алергічних реакцій.

Не знаєте, як замовити? Допоможемо!

Мультибрендовий магазин корейської косметики New Skin працює лише з перевіреними постачальниками, особисто перевіряючи продукцію на наявність штрих-кодів та сертифікатів. Оригінальний багатофункціональний корейський тонер Purito DermHA-3 Liquid стане Вашим помічником у збереженні молодості, а швидка доставка по всій Україні та приємна ціна стануть подарунком від нас!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Тьмяний колір обличчя, Зневодненість
Тип засобу
тонер для обличчя
Об'єм
200 мл.
Призначення
Зволоження, Догляд обличчям
To Top