logo

Trimay

Trimay
Asc

5 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

5 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Trimay – це молода, але при цьому дуже перспективна корейська компанія, яка займається розробкою та виробництвом унікальної доглядової косметики. Світову популярність цьому бренду принесли приголомшливі своєю ефективністю засоби догляду за ніжною шкірою навколо очей. Також під цією маркою випускається велика кількість продуктів з очищення, зволоження шкіри обличчя та тіла. Тому купити Trimay варто однозначно, щоб упевнитися в ефективності їхньої продукції. Тим більше, що нарешті ця косметика стала доступною і українським жінкам.

Цікаві факти про Trimay

Працівники саме цієї фірми вперше запропонували випускати патчі незвичайної форми. Ми вже всі звикли до того, що патчі під очі мають чітку форму, яка чудово лягає в область під очима. А патчі цієї фірми повністю закривають область міжбрівки, нижню та верхню повіку. Це призвело до того, що ефективність цих засобів догляду зросла в рази. Тепер представниці прекрасної статі все частіше прагнуть косметику Trimay купити.

Trimay Hyalurone Ampoule Gel Cleanser

Космецевтика цього виробника містить досить рідкісні складові, як для своєї ніші. А саме:

  • Отрута змії;
  • Плавники акули;
  • Витяжка з ластівчиного гнізда;
  • Крокодиляча олія;
  • Екстракт із лососевої ікри.

Звісно, крім цих інгредієнтів засоби містять і звичні для корейської косметики складові: центелла азіатська, муцин равлика, екстракт алое віра тощо. Купуючи Trimay, ціна на якій є цілком прийнятною, ви можете розраховувати на 100% позитивний результат. І бути впевненим у тому, що в їхньому складі є лише натуральні компоненти, які не викликають алергічних реакцій та інших негативних проявів в організмі людини.

Під цією маркою виробляються ще засоби для догляду за волоссям та нігтями.

Де купити косметику Trimay купити в Україні

Trimay Hyalurone Ampoule Gel Cleanser

Цим питанням ставляться всі дівчата, які постійно стежать за новинками в індустрії краси. Ми з радістю дамо відповідь на це запитання. У нашому інтернет-магазині New Skin нещодавно з'явилося це диво космецевтика, яка здатна творити дива з жіночою шкірою, повертати їй молодість і примножувати красу.

У нас на регулярній основі проводяться різні акції та розпродажі, а це означає, що вартість косметичних засобів буде достатньо доступною. Засоби Trimay купити в Україні – це справжній успіх, тому швиденько вибираємо потрібний засіб, замовляємо і стаємо красивими!

To Top