logo
Немає у наявності
Артикул
RL-MCC

Заспокійлива пінка для очищення Round Lab Mugwort Calming Cleanser

Заспокійлива пінка для очищення Round Lab Mugwort Calming Cleanser 2 5 5 1
Навіть здорова і безпроблемна спочатку шкіра після таких розправ почне проявляти характер і засмучувати свою власницю ділянками, що лущаться, почервоніннями, порушенням тону і пігментації.
Special Price 550,00 ₴ Regular Price 750,00 ₴
Об’єм
150 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Важко уявити, яку шкоду завдає шкірі щоденний контакт із декоративною косметикою, навколишнім середовищем та водою. Настав час поповнити свій арсенал доглядових засобів і включити в меню краси корейську умивалку Round Lab Mugwort Calming Cleanser. У неї є всі можливості полегшити Ваше життя та порадувати шкіру, яка отримає очищення, захист та живлення ще на першому етапі вмивання. Крем перетворюється на найлегший мус і дбайливо контактує навіть з алергенною, чутливою дермою.

Органіка – за красу!

Бренд з Азії вибрав натуральність та безпеку своїм девізом, тому засіб для вмивання Round Lab Mugwort Calming Cleanser відповідає всім стандартам, пройшов тестування та схвалено дерматологами. У формулі об'єдналися компоненти необхідні здоровій та проблемній шкірі, щоб очищення працювало в парі з лікуванням, надаючи профілактику та дієву допомогу при акне, вугровому висипі, забитих порах та сальності.

Антибіотик та протизапальні агенти – це корінь солоду та два активні комплекси полину та центели, здатні гасити вогнища бактерій, загоювати, прибирати набряклість та почервоніння запалених зон. Алантоїн покращує рельєф та колір обличчя, а пантенол дарує комфорт та спокій тургору. Допоміжні агенти пінки-мусу Round Lab Mugwort Calming Cleanser пом'якшують та зволожують, а низький рівень ph делікатно очищує та підтримує потрібний баланс.

Час заповнити кошик!

Інтернет-магазин New Skin не перестає піклуватися про Вас і дивувати не тільки новинками, але й цінами на них – і ось вже зараз купити ніжний мус Round Lab Mugwort Calming Cleanser можна по акції! Стартує мега знижка, щоб покупка принесла не лише користь, а й зиск! Ми несемо персональну відповідальність за кожен товар, тому на он-лайн вітрині лише оригінали із сертифікатами якості! Незмінною залишилася і доставка по Києву та областям України – точна та безкоштовна при замовленні від 2000 гривень!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Акне, Жирний блиск, Зневодненість, Подразнення, Почервоніння, Запалення
Тип засобу
пінка для вмивання
Об'єм
150 мл.
Призначення
Очищення
To Top