logo
Немає у наявності
Артикул
Pur-CGLBS

Заспокійлива сироватка з центелою Purito Centella Green Level Buffet Serum

Заспокійлива сироватка з центелою Purito Centella Green Level Buffet Serum 4 5 5 1

Це косметичний засіб являє собою зволожуючу сироватку з центелою, яка сприяє швидкому відновленню шкірного покриву та підходить для всіх типів шкіри.

Special Price 756,00 ₴ Regular Price 1 059,00 ₴
Об’єм
60 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Ця сироватка блискавично насичує дерму вологою, перешкоджає її зневодненню, запобігає сухості та лущенню. Має сильну антибактеріальну та заспокійливу властивості. Ефективно бореться із запаленнями та висипаннями.

Purito Centella Green Level Buffet Serum

Цей продукт також чудово зміцнює капіляри, судини, активізує кровотік, знижує ступінь почервоніння та видимість судинних зірочок. Все це говорить про те, що цей продукт є ефективним при куперозі.

Есенція підходить для запобігання появі перших ознак старіння, прискорює процес синтезу природного колагену та еластину в шкірних клітинах. А це призводить до зменшення глибини зморшок.

Частка вмісту екстракту центелли становить майже 50%, а решта 50% - це пептиди, кераміди та колаген. Такий склад засобу забезпечує максимальну позитивну дію на всі шари епідермісу. А саме, регулює водно-жировий баланс, підвищує захисні властивості верхнього шару дерми, значно освітлює колір, підтягує та зволожує.

Особливості сироватки:

  • Всі інгредієнти відносяться до 1 та 2 групи EWG, а це означає, що вони абсолютно безпечні та екологічні;
  • При виробництві використовується сировина найвищої якості;
  • На 50% складається з витяжки центели азіатської;
  • До складу входять такі цінні компоненти, як азіатикозид, азіатикова та мадекасова кислота.

Purito Centella Green Level Buffet Serum

Основні діючі компоненти:

Витяжка з азіатської центелли. Дана рослина має протизапальні, антибактеріальні та регенеруючі властивості. Вона сприяє збереженню вологи всередині шкірних покривів, підвищує захисні властивості, перешкоджає появі набряків та зміцнює стінки судин.

Колаген. Робить шкіру пружною, розгладжує дрібні та середні зморшки, вирівнює тон. Сприяє швидкому ранозагоюванню та зняттю запалень. Зберігає вологу навіть у найглибших шарах дерми.

Кераміди. Запускають процеси самоохолодження шкіри, роблять її невразливою до впливу зовнішніх негативних факторів, регулюють вироблення шкірного сала, запобігають зайвій втраті вологи.

Комплекс із чотирьох пептидів чудово омолоджує, стирає з лиця зморшки, не дає з'являтися новим. Також вони підтягують овал обличчя та покращують тургор шкіри, запускають синтез колагену та еластину.

Ніацинамід. Змушує клітини швидше оновлюватися, бореться зі зморшками, зменшує пори, зменшує негативний вплив вільних радикалів.

Аденозин. Один із найефективніших засобів для боротьби з усіма проблемами вікової шкіри. Прискорює всі обмінні процеси та уповільнює процес в'янення.

Спосіб використання сироватки Purito:

1 варіант. Замість тонера.

Відразу після вмивання нанести засіб і ніжними методичними поплескуваннями розподілити по обличчю та шиї.

2 варіант. Як сироватку.

Після тонера масажними рухами нанесіть засіб на шкіру. Після цього використовуйте крем.

Докладніше
Вік
25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя, Акне, Жирний блиск, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Купероз, Розацеа, Дерматит, Псоріаз, Запалення
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
60 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Поживне, Догляд обличчям, Заспокійливе, Анти-акне, Антибактеріальне, Бактерицидне
To Top