logo
В наявності
Тільки 2 залишилося
Артикул
MP-HCPAEP

Антивікові заспокійливі патчі Medi-Peel Hyaluron Cica Peptide 9 Ampoule Eye Patch

Антивікові заспокійливі патчі Medi-Peel Hyaluron Cica Peptide 9 Ampoule Eye Patch 4 5 5 1

Тонка, чутлива область під очима першою реагує на вікові зміни, авітаміноз та збої у роботі внутрішніх органів, а якщо додати напружений робочий графік, роботу на комп'ютері та нестачу сну, то навіть молода шкіра потребує посиленого, професійного догляду. Відомий корейський бренд Меді Піл створив чудо-засіб - охолоджуючі аплікаційні патчі Hyaluron Cica Peptide 9 Ampoule Eye Patch Medi-Peel, створені усувати почервоніння, роздратування, ознаки куперозу та запаленої капілярної сітки.

Special Price 495,00 ₴ Regular Price 675,00 ₴
Об’єм
60 шт.

З цим товаром зазвичай купують

Зелені з перламутровими вкрапленнями патчі з гідрогелю щільно клеяться до шкіри, створюючи вітамінну сауну і працюючи комплексно з усіма ознаками тьмяної дерми під очима, що втрачає тонус. Це безпрограшний варіант швидко навести красу, миттєво змивши втому, набряклість та в'ялість

Medi-Peel Hyaluron Cica Peptide 9 Ampoule Eye Patch купити

Формула краси

Делікатна, але ефективна дія брендових зелених патчів Medi-Peel Hyaluron Cica Peptide Eye Patch 9 Ampoule пояснюється збалансованим складом, насиченим компонентами швидкого реагування. Запатентований брендом комплекс, заснований на цілющих властивостях центелли – "Швидка допомога" від синців і мішків під очима, що миттєво псують зовнішній вигляд і додають вік.

Рослинна витяжка з листя рослини охолоджує, знімає почервоніння, набряклість та заспокоюючи роздратовану ділянку.

Формула Medi-Peel Hyaluron Cica Peptide 9 Ampoule Eye Patch має антибактеріальну дію і реанімує пошкоджені клітини, повертаючи тонус і міцність фіброволокна.

Гіалуронова кислота зволожує зсередини, дозволяючи накопичити резервний запас вологи, підтримує еластичність та гладкість шкіри.

Пептиди — носії необхідних амінокислот, які мають ефект anti-age, заповнюють зморшки та розриви у волокнах за аналогією з уколами ботоксу, тільки безболісно та безпечно.

Витяжка з ікри риб заповнює нестачу колагену для тонусу, еластичності та омолодження тканин, а алантоїн закріплює результат вирівнюючи тургор та пом'якшуючи його.

Medi Peel Hyaluron Cica Peptide 9 Ampoule Eye Patch купити

Ми працюємо для Вас!

Наш сертифікований інтернет-магазин New Skin спеціалізується лише на оригінальній брендовій продукції — зелені корейські патчі з 9 видами пептидів Medi-Peel Hyaluron Cica Peptide 9 Ampoule Eye Patch стануть Вашим головним помічником зранку, щоб повернути обличчю здоров'я та молодість. Для покупки Вам не потрібно виходити з дому — оформіть замовлення на сайті, а ми привеземо його в будь-яку точку України!

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння
Тип засобу
патчі під очі
Об'єм
60 шт.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Поживне, Заспокійливе
To Top