logo
Немає у наявності
Артикул
SbM-TMCS

Заспокійливий сонцезахисний крем Some by Mi Truecica Mineral 100 Calming Suncream SPF50+ PA++++

Заспокійливий сонцезахисний крем Some by Mi Truecica Mineral 100 Calming Suncream SPF50+ PA++++ 1 5 5 1

Цей косметичний засіб є сонцезахисним кремом, який має протизапальні властивості і чудово підходить для проблемної та чутливої шкіри обличчя. Містить у своєму складі цілий комплекс цілющих трав, які сприятливо впливають на стан дерми.

Special Price 499,00 ₴ Regular Price 699,00 ₴
Об’єм
50 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Крем захищає від негативного впливу сонячних променів, зволожує, прибирає роздратування, бореться з почервонінням, запаленнями та має знезаражуючу дію.

Основні компоненти сонцезахисного крему Some By Mi:

Some by Mi Truecica Mineral 100 Calming Suncream SPF50+ PA++++

  • Центела азіатська. Прискорює вироблення природного колагену та еластину, а значить сприяє омолодженню шкірного покриву, робить його більш щільним та рівним. Прискорює загоєння всіх пошкоджень, активно бореться з пігментними плямами та запобігає їх появі в сонячну пору року.
  • Витяжка із чайного дерева. Це один із найпотужніших природних антисептиків. Заспокоює, нормалізує вироблення шкірного сала, бореться з наявними прищиками і не дає з'являтися новим запаленням.
  • Полин. Ця рослина спрямована на продуктивне лікування вугрової висипки.
  • Ніацинамід. Омолоджує шкіру за рахунок вироблення нових колагенових волокон. Робить овал обличчя чіткішим. Зменшує помітність зморшок та заломів, звужує пори. Бореться з пігментацією різного ступеня.
  • Лавандова олія. Запобігає розмноженню хвороботворних бактерій на поверхні шкіри, знімає подразнення, підсушує прищики.

Спосіб використання крему від сонця Some By Mi:

Some by Mi Truecica Mineral 100 Calming Suncream SPF50+ PA++++

Вранці перед виходом на вулицю нанесіть крем на очищену шкіру обличчя, дайте йому поглинутися. Особливо ретельно нанесіть продукт на чутливі до сонця зони: область під очима, ніс, чоло, кінчики вух.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Зволоження, Поживне
To Top