logo
Немає у наявності
Артикул
Pur-CGLCT

Заспокійливий тонер із центеллою Purito Centella Green Level Calming Toner

Заспокійливий тонер із центеллою Purito Centella Green Level Calming Toner 2 5 5 1

Екологія та якість води залишають бажати кращого — саме після вмивань, шкіра, що піддається щоденним стресам, особливо беззахисна і вразлива. Їй не вистачає звичних кремів та масок, сухість та дискомфорт викликають внутрішнє роздратування – на допомогу прийде багатофункціональний тонер із екстрактом центелли Purito Centella Green Level Calming Toner.

Special Price 899,00 ₴ Regular Price 1 360,00 ₴
Об’єм
200 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Ви можете використовувати його вранці, перед нанесенням макіяжу, щоб привести шкіру після сну в тонус і вирівняти тон, а можете перед сном - як "провідник" корисних речовин із сильніших за дією засобів, таких як нічний крем чи сироватка.

Purito Centella Green Level Calming Toner купити

Спектр дії

Органічний склад делікатно і дбайливо доглядає втомлену і роздратовану шкіру — центелла не тільки знімає свербіж і печіння, але й чинить протизапальний, загоювальний та антибактеріальний ефект. Проблемна шкіра позбавиться розширених пір, слідів акне, жирного блиску, а суха отримає необхідне зволоження та харчування. Гіалуронова кислота дарує еластичність, не даючи волокнам провисати і розтягуватися, через що овал набуває чіткості, в'ялі ділянки набувають тонусу, еластичності. Пантенол заспокоює, блокує негативний вплив низьких температур та УФ-променів, пом'якшує та створює додатковий захисний шар між епідермісом та шкідливими факторами. Корейський тонер комплексної дії Purito Centella Green Level Calming Toner не містить спирту, ефірних олій, ароматизаторів та силіконів.

Поради перед покупкою

Заявлений виробником ефект гарантує лише оригінальний, сертифікований товар. Захистіть себе від підробок — купіть засіб для догляду за чутливою та схильною до подразнень шкіри обличчя та ший із заспокійливими компонентами Purito Centella Green Level Calming Toner у професійному магазині корейської косметики New Skin. Ми гарантуємо якість, найнижчі ціни та швидку доставку до будь-якої точки України.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Акне, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Купероз, Розацеа, Дерматит, Псоріаз, Запалення
Тип засобу
тонер для обличчя
Об'єм
200 мл.
Призначення
Зволоження, Догляд обличчям, Заспокійливе, Анти-акне, Антибактеріальне, Бактерицидне
To Top