logo
Немає у наявності
Артикул
JMS-BNM07

Зволожуюча маска з ластівчиним гніздом JMSOLUTION Active Bird's Nest Moisture Mask Prime

Зволожуюча маска з ластівчиним гніздом JMSOLUTION Active Bird's Nest Moisture Mask Prime 1 5 5 1

Зволожуюча маска JMsolution Active Bird's Nest Moisture Mask Prime забезпечує підвищення природного імунітету, тонізує, омолоджує шкірний покрив і робить його більш пружним. Засіб забезпечує живлення, наповнюючи епідерміс безліччю корисних речовин та вітамінів, помітно покращуючи тон шкіри, роблячи її еластичною та розгладжуючи зморшки.

Special Price 52,00 ₴ Regular Price 90,00 ₴
Об’єм
50 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Зволожуюча маска на тканинній основі JMsolution Active Bird's Nest Moisture Mask Prime має ультратонку основу, рясно просочену концентрованою есенцією, що проникає в клітини, позбавляючи сухості, регулюючи рівень вологи, покращуючи тонус, продовжуючи молодість. Корейські тканеві маски чудово прилипають до обличчя, дозволяючи компонентам добре проникати і засвоюватися шкірою, завдяки чому досягається 100% ефект застосування.

Діючі речовини

У складі тканевої маски JMsolution Active Bird's Nest Moisture Mask Prime міститься цілий комплекс корисних речовин:

  • гіалуронова кислота та витяжка ластівчиного гнізда покращує вигляд шкірного покриву, оздоровлює, розгладжує зморшки, робить шкіру рівною та пом'якшує. Зволожує, позбавляє лущення, утворюючи невидимий захист від згубного впливу факторів навколишнього середовища;
  • колаген розгладжує епідерміс, надає пружність, робить шкіру більш еластичною, освіжаючи, зменшуючи глибину зморшок, активно зволожуючи та забезпечуючи заспокійливу, загоювальну дію;
  • екстракти календули та полину мають бактерицидну та протизапальну дію, борються з акне та вугровим висипом, нормалізують рівень вологи, прискорюють регенерацію, регулюють вироблення підшкірного жиру.

В інтернет-магазині корейскої косметики New Skin можна купити маску на тканинній основі JMsolution Active Bird's Nest Moisture Mask Prime в Києві та Україні за мінімальною ціною, з урахуванням швидкої доставки.

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності
Тип засобу
маска для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження
To Top