logo
Немає у наявності
Артикул
MP-HEP02

Зволожуючі патчі від зморшок Medi-Peel Peptide 9 Hyaluron Aqua Ampoule Eye Patch

Зволожуючі патчі від зморшок Medi-Peel Peptide 9 Hyaluron Aqua Ampoule Eye Patch 4 5 5 1
Кажуть, краса відбивається в очах того, хто дивиться на світ з любов'ю, а б'юті-експерти додадуть — ще очі, а точніше шкіра під ними, має бути підтягнутою, доглянутою і відпочившою. Стерти "відбитки" стресу, авітамінозу та підтримати здоров'я надчутливої та ніжної області зможуть Medi-Peel Peptide 9 Hyaluron Aqua Ampoule Eye Patch.
Special Price 495,00 ₴ Regular Price 675,00 ₴
Об’єм
60 шт.

З цим товаром зазвичай купують

У них підкорює все – естетичний дизайн, точно підібрана форма-крапелька, простота використання та миттєвий ефект. Це сучасний лайфхак, адже це Попелюшка могла збиратися на бал годинами, а нинішнім королевам треба встигнути впорядкувати обличчя за півгодини!

Ви сяятимете!

У всьому образі саме очі привертають увагу найбільше. Втома, сон по кілька годин, напруга від постійної роботи з комп'ютером, нездорова обстановка навколо (психоемоційна та екологічна) - все це відразу відбивається на обличчі. Набряклість повік, запалена сітка купероза, темні кола і в'ялість - все це псує зовнішній вигляд і прищеплює комплекс неповноцінності. А маскування консилерами призводить до зворотного результату — на непідготовлену, роздратовану шкіру консилер лягає нерівно, забивається в зморшки, візуально старить. Сині корейські патчі Medi-Peel Peptide 9 Hyaluron Aqua Ampoule Eye Patch працюють за схемою all inclusive — зволожують, тонізують, видаляють припухлість, підтягують і делікатно відбілюють.

Гіалурон стежить за достатньою кількістю вологи — ця ділянка через відсутність ліпідного шару найбільш схильна до сухості та лущення. Бетаїн формує невагомий захисний заслін, оберігаючи від згубних факторів та випромінювань. Витяжка з водоростей – антиоксидантний агент, необхідний для еластичності стінок судин та щільного матриксу, насичений мікроелементами. Пептидний коктейль у структурі Medi-Peel Peptide 9 Hyaluron Aqua Ampoule Eye Patch ущільнює ділянки, що витончилися, працює з мімічними заломами зсередини і зовні, уповільнюючи біологічне старіння клітин. Гідролізовані перли надають сяйва, освітлює кола, освіжає та заспокоює, тоді як алантоїн робить шкіру м'якою, еластичною та підтягнутою.

Краса за 2 кліки!

І це зовсім не рекламний хід! Інтерфейс нашого сайту настільки простий та зрозумілий, що купити Medi-Peel Peptide 9 Hyaluron Aqua Ampoule Eye Patch зможе і дитина! Ми дбаємо про доступність нашої продукції — адже чим більше красивих жінок, тим щасливішим є наш світ! Окрім знижок та постійних акцій ми також можемо пишатися точною та швидкою доставкою по Києву та всім областям України!

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна
Вирішує проблему
Сухість, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Темні кола під очима
Тип засобу
патчі під очі
Об'єм
60 шт.
Призначення
Антивікове, Зволоження
To Top