logo
Немає у наявності
Артикул
Pur-DSPWC

Зволожуючий крем на основі морської води Purito Deep Sea Pure Water Cream

Зволожуючий крем на основі морської води Purito Deep Sea Pure Water Cream 2 5 5 1

Будь-яка шкіра починає сильно страждати, якщо жінка не доглядає її тривалий проміжок часу. З'являється дефіцит вологи в шкірі, через що виникає дискомфорт, постійні думки про стягнутість і не лише. Зволожуючий крем для обличчя на основі морської води Purito Deep Sea Pure Water Cream допоможе вирішити цю проблему.

Special Price 733,00 ₴ Regular Price 999,00 ₴
Об’єм
50 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Що за засіб?

Корейський крем для обличчя на основі морської води Purito Deep Sea Pure Water Cream є спеціалізованим косметологічним засобом, який допомагає уникнути сухості шкіри, появі нових ліній зневоднення, а також дає можливість зволожити шкіру перед будь-якою подальшою процедурою.

Purito Deep Sea Pure Water Cream

Цей засіб повністю безпечний для здоров'я шкірного покриву, тому його вибирає велика кількість представниць прекрасної статі. Головне завдання - це наситити шкіру молекулами води, що виконують важливу роль за необхідності у зволоженні. До того ж, завдяки натуральному складу, не наноситься шкода здоров'ю жінки.

Purito Deep Sea Pure Water Cream купити

Якщо ви зацікавлені у такій покупці, то корейський зволожуючий крем для обличчя на основі морської води Purito Deep Sea Pure Water Cream можна знайти у нашому магазині.

Чому ми?

В інтернет магазині корейської косметики New Skin можна купити зволожуючий крем для обличчя на основі морської води Purito Deep Sea Pure Water Cream в Києві та Україні. Наші співробітники готові надавати клієнтам гарантовану якість, а також повністю унікальний товар для покупців.

До того ж, ми намагаємось завжди знижувати ціни на наші товари, щоб клієнти мали змогу купувати що їм забажається. Якість при цьому залишається на найвищому рівні, а продукти легко справляються з поставленим завданням.

Краса вимагає жертв, тому завжди приділяйте час догляду, щоб уникнути надмірно швидкого старіння.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Тьмяний колір обличчя, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Зволоження, Поживне, Догляд обличчям
To Top