logo
Немає у наявності
Артикул
AN-CAM

Міст (спрей) з керамідами Ample:N Ceramide Shot Ampoule Mist

Міст (спрей) з керамідами Ample:N Ceramide Shot Ampoule Mist 1 5 5 1

У б'юті-індустрії постійно з'являються нові види засобів для підтримання краси та молодості шкіри – а як доведено вченими, здоровою та доглянутою виглядає зволожена, насичена корисними речовинами дерма. Корейський міст для обличчя з керамідами Ample:N Ceramide Shot Ampoule Mist справляється з цим завданням на відмінно, додатково надаючи захисний і омолоджуючий вплив не тільки на поверхні, а й у внутрішніх шарах.

Special Price 370,00 ₴ Regular Price 539,00 ₴
Об’єм
80 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Зручний формат аерозолю розпорошує засіб найдрібнішими бризками, які миттєво вбираються і не зашкодять макіяжу, тому його можна носити з собою, щоб освіжити зовнішній вигляд і стати бар'єром між чутливою шкірою та навколишнім середовищем. Особливо, у сезон агресивних сонячних променів чи холодного вітру.

Ample:N Ceramide Shot Ampoule Mist

Секрет успіху в особливій технології

Власний науково-дослідний центр бренду запатентував революційну систему Micro Derma-Shot, готову посперечатися за ефективністю з ін'єкціями краси. В одному розпиленні міститься посилена кількість наночастинок необхідних мікроелементів, що миттєво проникають у глибокі шари дерми і залишаються там до повного засвоювання клітинами.

AmpleN Ceramide Shot Ampoule Mist

Міст для вікової шкіри Ample N Ceramide Shot Ampoule Mist миттєво зволожує, блокує дію шкідливих радикалів та відштовхує токсини, не даючи проникнути через пори. Надає виражений ліфтинг ефект, тонізуючи, розгладжуючи зморшки та підвищуючи пружність за рахунок активізації вироблення колагену в організмі.

Нанесений засіб Ample:N Ceramide Shot Ampoule Mist вирівнює тон шкіри, прискорює регенерацію та загоєння за наявності пошкоджень, висипань, лущення. Виконує роль антисептика після травматичних косметологічних процедур - пілінгів, чисток, шліфування, заспокоює у разі впливу ультрафіолетових променів або алергічних реакцій - сверблячки або почервоніння.

Ample N Ceramide Shot Ampoule Mist

Найкраще – для Вас!

Наш інтернет магазин корейської косметики повністю орієнтований на клієнта - ми відправляємо замовлення щодня, щоб Вам не довелося чекати або витрачати час на пошук екстра-зволожуючого міста Ample:N Ceramide Shot Ampoule Mist. Покупка стала ще доступнішою з новою акційною ціною та можливістю доставки до будь-якого населеного пункту України!

Докладніше
Вік
25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя, Відновлення захисного бар'єру, Відновлення мікробіома, Зневодненість, Подразнення
Тип засобу
міст для обличчя
Об'єм
80 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Поживне, Заспокійливе
To Top