logo
Немає у наявності
Артикул
Dr.C-HRMS

Зволожуючий сонцезахисний крем Dr.Ceuracle Hyal Reyouth Moist Sun SPF 50 / PA++++

Зволожуючий сонцезахисний крем Dr.Ceuracle Hyal Reyouth Moist Sun SPF 50 / PA++++ 4 5 5 1

Світ космецевтики змінює правила та представляє інноваційну турботу за чутливою дермою за класом преміум! Корейський сонцезахисний крем Dr.Ceuracle Hyal Reyouth Moist Sun SPF 50+ PA++++ – це б'юті-продукт, що поєднує в собі функції санскрину та щоденного догляду!

Special Price 990,00 ₴ Regular Price 1 390,00 ₴
Об’єм
50 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Забудьте про те, що захист шкіри від ультрафіолету потрібний лише влітку! УФ-промені оточують Вас постійно, а дерма – найуразливіша ділянка.

Тонка мантія страждає не тільки від сонця – екрани моніторів, планшетів і телефонів, що світяться, також руйнують захисний бар'єр і витягують вологу з епітелію. Сухість, пігментні плями або зморшки, що раптово з'явилися, – це все результат UVA і UVB променів. Додайте в свій ранковий ритуал краси невагому емульсію від одного з найкращих брендів, і Ви назавжди закохаєтеся в цей легкий крем-емульсію з чарівним квітковим ароматом!

Досконалі технології Кореї!

5 УФ-захисних фільтрів у кремі Dr.Ceuracle Hyal Reyouth Moist Sun SPF 50+ PA++++ не залишають шансів фотостаріння та однаково ефективні як проти природного сонячного випромінювання, так і штучного. 10 різних форм гіалуронової кислоти – це зволоження у форматі тотал зсередини та зовні – це компенсатор втрати вологи, що дозволяє клітинам оновлюватися, а епітелію та фіброволокнам зберігати еластичність, пружність та молодість.

Щоб шкіра знаходилася в постійному релаксі у формулі емульсії Dr.Ceuracle Hyal Reyouth Moist Sun SPF 50+ PA++++ присутній пантенол, а ніацинамід надає те саме "порцелянове" сяйво, яке стало еталоном краси. Гелева консистенція не залишає слідів і залишає шиммерний фініш, дозволяючи зробити обличчя ідеальним без фільтрів та коректорів. Наноситися під базу за 15 хвилин до нанесення макіяжу та захищає цілий день, дбаючи лише про Вас!

Покупка, що актуальна цілий рік!

Наша команда професіоналів не прив'язується до сезону, а оцінює якість, попит та потреби клієнтів! Нам не потрібне літо, щоб провести грандіозну акцію та запропонувати Вам купити Dr.Ceuracle Hyal Reyouth Moist Sun SPF 50+ PA++++ в магазині корейської косметики New Skin зараз за супер ціною!

Забудьте про стереотипи та захищайте свою шкіру у будь-яку пору року, адже ультрафіолет бачить свою ціль навіть тоді, коли Ви його – ні! Насолоджуйтесь оригінальною продукцією, компетентними порадами фахівців та блискавичною доставкою по всій країні!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Акне
Тип засобу
сонцезахисний крем
Об'єм
50 мл.
Призначення
Захист від сонця
To Top