logo
Немає у наявності
Артикул
PY-CT

Вологі серветки для зняття макіяжу Pyunkang Yul Cleansing Tissue

Вологі серветки для зняття макіяжу Pyunkang Yul Cleansing Tissue 1 5 5 1

Корейські серветки для видалення макіяжу. Pyunkang Yul Cleansing Tissue – це чудовий спосіб видалити будь-які види забруднень та залишків косметичних продуктів. Серветки просочені великою кількістю рослинних екстрактів і олій, що наповнюють шкіру енергією, надаючи їй свіжіші та тривале відчуття чистоти.

Special Price 225,00 ₴ Regular Price 425,00 ₴
Об’єм
25 шт.

З цим товаром зазвичай купують

Ефект використання

Корейські серветки для видалення макіяжу Pyunkang Yul Cleansing Tissue мають тришарову текстуру і мають багатогранну дію на шкіру:

  • виступають у ролі природного антиоксиданту;
  • мають заспокійливу та загоювальну дію;
  • знижують рівень меланіну та борються з пігментацією;
  • освітлюють шкірний покрив;
  • мають антибактеріальні та протизапальні властивості;
  • усувають жирний блиск;
  • тонізують та освіжають.

Основний склад

Корейські серветки для видалення макіяжу та забруднень Pyunkang Yul Cleansing Tissue мають у складі екстракти центелли, лотоса, портулаку та кореня солодки, що прискорюють метаболізм, сприяють глибокому проникненню речовин в епідерміс, насиченню вітамінів і запобігають передчасному старінню. Заспокоюють роздратовану шкіру, позбавляють пігментних плям і вирівнюють тон обличчя.

Масла бергамоту і апельсина регулюють роботу сальних залоз, сприяють звуженню пор, вирівнюють колір обличчя і насичують макроелементами, надаючи антисептичну дію.

Витяжки з пеларгонії, м'яти та кори білої верби омолоджують, мають антибактеріальні властивості, сприяють зміцненню судин, видаляють ороговілі клітини, загоюють, роблять шкіру гладкою, нормалізуючи кровообіг і перешкоджаючи появі зморшок.

На сайті корейської косметики New Skin можна купити Pyunkang Yul Cleansing Tissue в Києві та Україні за низькою ціною з доставкою додому. Серветки підходять для всіх видів шкіри і стануть відмінним рішенням для її очищення за будь-яких умов: вдома, на дачі, в офісі, у поході, на природі, у поїзді тощо.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна
Вирішує проблему
Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Акне, Жирний блиск, Запалення
Тип засобу
серветки для зняття макіяжу
Об'єм
25 шт.
Призначення
Очищення, Заспокійливе, Анти-акне, Антибактеріальне, Бактерицидне, Демакіяж
To Top