logo
Немає у наявності
Артикул
JMS-JVM08

Маска з екстрактом медузи JMSOLUTION Active Jellyfish Vital Mask Prime

Маска з екстрактом медузи JMSOLUTION Active Jellyfish Vital Mask Prime 1 5 5 1

Маска з відновлюючим ефектом JMsolution Active Jellyfish Vital Mask Prime створена на основі передових технологій, завдяки чому вона здатна зберегти молодість і зробити шкіру пружною та гладкою. За рахунок активного впливу основних компонентів, шкіра швидко перестає бути тьмяною та покращується тонус.

Special Price 75,00 ₴ Regular Price 90,00 ₴
Об’єм
50 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Особливості засобу

Багатий вміст у масці JMsolution Active Jellyfish Vital Mask Prime поживних інгредієнтів, забезпечує повноцінний догляд за шкірою обличчя, перешкоджає появі ознак старіння та позбавляє від вже наявних зморшок, внаслідок чого епідерміс стає гладким і здоровим. Засіб насичує шкіру мінералами, мікроелеметами та вітамінами, що сприяють нормалізації процесів обміну.

Концентрована есенція, що має гелеву консистенцію, глибоко поглинається, зволожує і надає пружності. Завдяки ультратонкій тканинній основі продукт добре лягає і фіксується на обличчі, що дозволяє корисним речовинам проникнути глибоко в клітини, активуючи процес регенерації. Щільність основи дозволяє досягти парникового ефекту, що сприяє максимальному засвоєнню компонентів та збереженню вологи.

Компоненти, що входять до складу

Величезна кількість корисних речовин, робить маску JMsolution Active Jellyfish Vital Mask Prime по-справжньому унікальною, завдяки їхній багатогранній дії:

  • за рахунок екстракту медузи прискорюється природне вироблення натурального колагену та відновлюються захисні властивості;
  • гіалуронова кислота перешкоджає втраті вологи, позбавляють сухості та відновлює природний захисний бар'єр;
  • витяжки календули та полину мають антибактерицидну дію і мають антисептичний та протизапальний ефект, допомагають позбутися акне та інших висипань;
  • велика кількість колагену сприяє покращенню загального стану шкіри, вирівнюючи тон та надаючи відчуття свіжості.

В інтернет магазині корейскої косметики New Skin можна купити відновлюючу маску для шкіри JMsolution Active Jellyfish Vital Mask Prime у Києві та Україні, з урахуванням швидкої доставки додому. Корейські тканеві маски дозволять вирішити безліч проблем шкіри будь-якого типу, повернувши молодість, здоров'я та красу.

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Зневодненість, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Купероз
Тип засобу
маска для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Антибактеріальне, Бактерицидне
To Top