logo
Немає у наявності
Артикул
Masil-8SSHM-8-ml

Мініатюра відновлюючої маски для волосся Masil 8 Seconds Salon Hair Mask

Мініатюра відновлюючої маски для волосся Masil 8 Seconds Salon Hair Mask 1 5 5 1

Завдяки мініатюрі маски Masil 8 Seconds Salon Hair Mask, ваше волосся навіть у домашніх умовах отримає повноцінний догляд, як від салонних процедур. Це по-справжньому унікальний засіб, який здатний за 8 секунд наповнити волосся енергією, надати їм блиску та доглянутого вигляду. При створенні використовувалася інноваційна технологія, що дозволяє побачити ефект після першого використання.

Special Price 24,00 ₴ Regular Price 55,00 ₴
Об’єм
8 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Переваги

Маска Masil 8 Seconds Salon Hair Mask виступає у ролі реконструюючого засобу, сприяючи відновленню пошкоджень будь-якого ступеня. Вона прискорює процес регенерації на клітинному рівні, що дозволяє локонам виглядати доглянутими, красивими та здоровими.

Активні речовини, що входять до складу засобу, інтенсивно зволожують пасма, вирівнюючи оптимальний баланс вологи, за рахунок чого зникає сухість і повертається еластичність.

Завдяки компонентам натурального походження, локони стають гладкими, м'якими та слухняними.

Ще одна унікальність маски полягає у способі її використання. Засіб можна наносити на волосся та шкіру голови, що можливо завдяки відсутності ефекту обтяження та склеювання. Локони набувають неймовірної шовковистості, розсипчастості, сяйва і краси.

Активні інгредієнти

Багатофункціональність маски Masil 8 Seconds Salon Hair Mask полягає в її складі, що містить безліч вітамінів і мікроелементів, серед яких:

  • амінокислоти, що заповнюють пошкоджені зони всередині волосків, що утворилися в результаті механічного, термічного та хімічного впливу. Захист волосся від пересихання та негативного впливу несприятливих факторів;
  • висока концентрація колагену нормалізує рівень вологи, ущільнює, зміцнює, розгладжує та надає еластичності;
  • протеїни відповідають за вирівнювання текстури, що робить волосся гладким і блискучим;
  • кератин усуває мікроушкодження і склеює лусочки, завдяки чому кінчики не січуться, а локони набувають шикарного вигляду.

В інтернет-магазині корейської косметики New Skin можна купити Masil 8 Seconds Salon Hair Mask в Києві та Україні за низькою ціною, з урахуванням швидкої доставки. Корейська маска для волосся дозволить вам поринути у сферу салонних процедур у домашніх умовах, не докладаючи величезних зусиль. Всього одне нанесення зробить ваші локони чудовими та сліпуче красивими!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи
Вирішує проблему
Сухість
Тип засобу
маска для волосся
Об'єм
8 мл.
Призначення
Зволоження, Поживне
To Top