logo
Немає у наявності
Артикул
Pur-CURC

Крем із центелою без запаху Purito Centella Unscented Recovery Cream

Крем із центелою без запаху Purito Centella Unscented Recovery Cream 4 5 5 1

Цей продукт призначений для зняття подразнення шкіри. Також він сприяє збереженню вологи навіть у найглибших шарах дерми.

Special Price 756,00 ₴ Regular Price 1 185,00 ₴
Об’єм
50 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Антибактеріальна дія крему прискорює процеси загоєння будь-яких пошкоджень шкіри, включаючи висипання. А екстракт центелли азіатської, з якої на 50% складається цей засіб, стимулює вироблення колагену та еластину.

Крем чудово підійде людям, чутливим до різноманітних запахів. Завдяки легкій, приємній текстурі, засіб швидко вбирається і не залишає почуття плівки на обличчі. Допомагає активно боротися із запаленнями та забитими порами. Сприяє збільшенню захисних властивостей шкіри.

Підходить для застосування людьми навіть дуже чутливою шкірою.

Головні діючі компоненти крему для обличчя Purito:

  • Витяжка центели азіатської або «тигрової трави». За легендою саме по ній каталися поранені тигри для швидкого лікування від укусів та інших пошкоджень шкіри, оскільки ця трава має виражені протизапальні та заспокійливі властивості.
  • Ceramide NP. Цей компонент захищає шкіру від впливу зовнішніх несприятливих факторів. Має дуже м'яку дію, ефективно зволожує і перешкоджає зневодненню шкіри.
  • Сквалан. Робить шкіру м'якою та бархатистою, а також зберігає вологу у всіх її шарах.

Purito Centella Unscented Recovery Cream

Спосіб використання крему для обличчя з центелою Purito:

На завершальному етапі догляду за шкірою нанесіть невеликий об'єм крему на обличчя і шию. Потім дочекайтеся, коли він повністю вбереться.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя, Акне, Жирний блиск, Відновлення захисного бар'єру, Відновлення мікробіома, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Купероз, Розацеа, Дерматит, Псоріаз, Запалення
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Поживне, Догляд обличчям, Заспокійливе, Анти-акне, Антиоксидантне, Антибактеріальне, Бактерицидне
To Top