logo
Немає у наявності
Артикул
CDB-CGC

Відновлюючий крем-гель з центелою Cos De Baha Centella Gel Cream

Відновлюючий крем-гель з центелою Cos De Baha Centella Gel Cream 2 5 5 1

Молодий бренд із Кореї змінив уявлення про професійний домашній догляд, зробивши його доступним. Крем-гель, що відновлює, з азіатською центеллою Cos De Baha Centella Gel Cream — справжній порятунок для роздратованої, змученої пілінгами, чистками та шліфуванням шкіри.

Special Price 605,00 ₴ Regular Price 750,00 ₴
Об’єм
45 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Багато дівчат помилково кидають на боротьбу з недосконалістю шкіри весь арсенал косметологічних процедур, травмуючи захисну мантію раніше, ніж вона встигає оновитися. Але є простіший вихід – Ви не повірите, як правильно підібраний догляд за тиждень застосування змінить ситуацію! Полюбіть свою шкіру, дайте її відпочинок, насочіть потрібними мікроелементами, і перетворення не змусить довго чекати.

Таємниця "тигрової" трави

Склад суворо витримується в "зеленій зоні" - натуральні компоненти в корейському кремі для обличчя Cos De Baha Centella Gel Cream займають 81%. Це гарантує прийняття формули навіть чутливою, схильною до алергії та примх дермою. Першою за концентрацією у складі є азіатська центелла – і це науково обґрунтований вибір цілого штату наукових співробітників, які не стали йти проти природи. Адже про лікувальні властивості цієї рослини "розповіли" бенгальські тигри – соком вони заліковували рани. Витяжку отримують у власній лабораторії — її якість та натуральність не підлягають сумніву.

Центелла вирівнює рельєф шкіри, прибирає сліди акне, розацеа, здатна розсмоктувати застарілі шрами та прибирати сліди гіперпігментації. Відновлюються регенераційні здібності клітин, налагоджується вироблення себуму, гасяться осередки запалень, спричинені діяльністю мікробів і бактерій. Алое віра заспокоює шкіру, що переживає стрес, глибоко зволожує і контролює ph баланс. Слідом проникає витяжка з листя камелії, налагоджуючи діяльність кровоносних судин, зміцнюючи стінки та допомагаючи прискорити метаболізм у клітинах.

Після оздоровлення внутрішніх епітеліальних шарів, шліфувальну дію Cos De Baha Centella Gel Cream надають алантоїн і пантенол – шкіра набуває рівного здорового кольору, матового відтінку і сяйва, а кофеїн заповнює енергетичний запас у клітинах, тонізуючи і підтягуючи овал.

Краса у Ваших руках!

Вам не доведеться вислуховувати лекції косметолога, сідає на дієту, проводити складні і часто травматичні салонні процедури – достатньо купити в в магазині корейської косметики Cos De Baha Centella Gel Cream з ефектом пролонгованої регенерації та поновлення, щоб повернути проблемній дермі колишню красу.

Настав час дізнатися, на що здатна сила органічної косметики, створеної в кузні ТОПових засобів для догляду за обличчям та тілом. Зараз на цей товар діє акція, і якщо до цього Ви сумнівалися, то тепер настав час оформити замовлення та дочекатися кур'єрської доставки в будь-який куточок України!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Акне, Жирний блиск, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Купероз, Розацеа, Дерматит, Запалення
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
45 мл.
Призначення
Зволоження, Догляд обличчям, Заспокійливе, Анти-акне, Антиоксидантне
To Top