logo
Немає у наявності
Артикул
SbM-STMRT

Тонер з муцином равлика Some by Mi Snail Truecica Miracle Repair Toner

Тонер з муцином равлика Some by Mi Snail Truecica Miracle Repair Toner 2 5 5 1
Цей відновлюючий тонер регулює водний баланс шкіри, контролює інтенсивність роботи сальних залоз, бореться з пігментацією, підсушує будь-які запалення. У процесі використання інтенсивно зволожує та перешкоджає появі неприємного почуття стягнутості. Дуже сприятливо впливає на жирну шкіру схилу до вугрової висипки. Тонер усуває негативні наслідки для шкіри від впливу проточної води.
Special Price 819,00 ₴ Regular Price 1 120,00 ₴
Об’єм
135 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Вже давно всі косметологи зійшлися на думці, що будь-який домашній догляд за шкірою має починатися з якісного очищення. Другий крок після вмивання – це нанесення тонера. Тонер від даного виробника корейської косметики чудово оздоровлює та тонізує шкірний покрив.

Some by Mi Snail Truecica Miracle Repair Toner

Активні компоненти:

  • Муцин равлика – це основний компонент даного косметичного продукту. Він запускає активне вироблення колагену та еластину клітинами дерми, а значить сприяє зменшенню зморшок та підтяжці овалу обличчя. Має ліфтинг-ефект. Муцин має потужний ранозагоювальний ефект, швидко знімає запалення і підсушує прищики.
  • Ніацинамід – протизапальна речовина з відбілюючими властивостями. Звужує розширені пори та запобігає їх закупорці. Освітлює всі сліди від акне та пігментні плями.
  • Екстракт центелли. Прибирає набряки, зміцнює капіляри, покращує колір обличчя, насичує епідерміс вологою та корисними елементами.
  • Олія чайного дерева – ефективно бореться з висипом вугрів за рахунок своїх антисептичних, протигрибкових властивостей. Підсушує існуючі прищики і гнійнички. Регулює вироблення кожного сала.

Some by Mi Snail Truecica Miracle Repair Toner купити

Спосіб використання:

Після процедури вмивання нанести достатню кількість засобу на ватний диск та легкими дотиками протерти всю поверхню обличчя.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Акне, Жирний блиск, Відновлення захисного бар'єру, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Розацеа, Дерматит, Псоріаз, Запалення
Тип засобу
тонер для обличчя
Об'єм
135 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Поживне, Догляд обличчям, Заспокійливе, Анти-акне, Антиоксидантне, Антибактеріальне, Бактерицидне, Відбілювання
To Top