logo
Есть в наличии
Осталось только 60
Артикул
Mas-8SSHVA

Филлер для придания объема Masil 8 Seconds Salon Hair Volume Ampoule

Цей бренд точно знає, як подарувати волоссю нове життя — і диво-філер. Masil 8 Seconds Salon Hair Volume Ampoule черговий доказ!
Цена особого предложения 49,00 ₴ Обычная цена 94,00 ₴
Объём
15 мл.

С этим товаром обычно покупают

Браво експертам і трихологам, які створили комплексний засіб, здатний за 8 секунд відродити навіть тендітні, пересушені, наелектризовані пасма з твердими кінчиками. Рідка маска має накопичувальний ефект – курс з 10 процедур змінить Ваше уявлення про домашній догляд та доведе – Ваші локони можуть і будуть просто шикарними! Це не зовнішнє комуфлювання недоліків до наступного миття, а справжній лікувальний комплекс.

Рахуємо до 10 і захоплюємося собою!

Нестача часу - частий фактор занедбаних, убитих хімією, сушінням, агресією зовнішнього світу пасм. Інноваційний філер Masil 8 Seconds Salon Hair Volume Ampoule працює миттєво, вже на етапі змивання Ви відчуєте, як волосся буквально прослизає крізь пальці, більш щільні та не заплутані, навіть у мокрому стані. Спеціальна добірка протеїнів проникають усередину кортексу, налагоджують зчеплення молекул, запаюють внутрішні розриви та відновлюють цілісність. Амінокислотна підтримка посилює вироблення колагену та метаболізм на ДНК рівні. Саліцилова кислота впорається з себореєю, відлущить відмерлі клітини і вбере надлишки себуму. Реконструктор-колаген пройдеться "лазером" від коріння до кінчиків. подарувавши дзеркальну гладкість і сховавши пухнастість.

Охолоджуючий ментол продовжує відчуття чистоти голови, м'ята заспокоює, підштовхує фолікули до зростання, лаванда та шавлія зміцнюють цибулини, роблять стрижень міцним та невразливим. Той самий, що надає об'єм, жвавість та візуальну густоту компонент у масці Masil 8 Seconds Salon Hair Volume Ampoule - гамамеліс, здатний підвищувати щільність і "розширювати" кожну волосинку в діаметрі.

Лише оригінали, як гарантія успіху!

Знаєте, чому часто очікування від корейських засобів для волосся не виправдовують себе? Ви потрапили на підробку, візуально ідентичну, але за ефектом ніяку. Ми розуміємося на справжніх, діючих доглядових товарів для волосся. Ми особисто перевіряємо кожну одиницю та завжди можемо підтвердити якість. Шанс купити Masil 8 Seconds Salon Hair Volume Ampoule за кращою ціною на ринку краси і отримати бажану красу, що струменить водоспадом, слухняного волосся, в інтернет-магазині New Skin є і у Вас! Знайомтесь з брендом, пробуйте, дізнавайтеся, а ми забезпечимо консультацію від наших найкращих експертів та доставку по всіх областях України та столиці Києва!

Дополнительная информация
Возраст
До 25 лет, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип волос
Сухие, Поврежденные, Нормальные, Лишенные объема, Тонкие
Решает проблему
Пушистость, Тусклые волосы, Отсутствие объема
Тип средства
филлер для волос
Объём
15 мл.
Назначение
Восстановление, Разглаживание, Придание объема, Придание блеска
To Top