logo
В наявності
Тільки 4 залишилося
Артикул
THER-AET

Антивіковий крем для шкіри навколо очей THERAMID Advanced Eye Treatment

Не можна не відзначити, що Theramid Advanced Eye Treatment 15ml - Anti-Aging And Depuffing Eye Treatment є ефективним антивіковим засобом. Його пряма дія спрямована на усунення будь-яких ознак старіння навколо очей.
Special Price 1 859,00 ₴ Regular Price 2 059,00 ₴
Об’єм
15 мл.

Шкіра там дуже тонка і ніжна, тому ознаки старіння насамперед стають помітними саме в цій зоні. Ось чому області навколо очей необхідно інтенсивне, але водночас дбайливе зволоження, а також особливий догляд.

Продукт зможе прибрати темні кола під очима, освіжити та зміцнити, знизити набряклість, зменшити кількість зморшок та повернути шкірі колишнє сяйво.

Компоненти для формули продукту

Для виготовлення Theramid Advanced Eye Treatment 15ml - дерматологами Anti-Aging And Depuffing Eye Treatment були задіяні такі ефективні складові:

Комплекси:

  • Кераміди. Потрібні, щоб забезпечити епідермісу необхідний рівень зволоження, а також надійний захист від надмірної втрати вологи та шкідливого впливу різних факторів ззовні.
  • Пептиди. Стимулюють клітинний ріст шкіри.

Інші:

  • Аскорбіл Глюкозид. Помітно покращує колір обличчя та тонус шкіри, ефективно підтягує, омолоджує.
  • Ретинол. Один з найбільш дієвих антивікових компонентів, стимулює вироблення власних колагенових волокон шкіри та оновлення клітин, робить обличчя пружним та гладким.

Як користуватися і де купити

Крем Theramid Advanced Eye Treatment 15ml - Anti-Aging And Depuffing Eye Treatment легко використовувати і вистачить надовго. Все, що потрібно, нанести пару крапель засобу на область навколо очей і акуратно розподілити кінчиками пальців, не втираючи. Дочекатися вбирання.

У магазині косметики NewSkin можна купити Theramid Advanced Eye Treatment 15ml - Anti-Aging And Depuffing Eye Treatment в Києві та Україні.

Докладніше
Вік
35+, 40+
Сделано в
Іспанія
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Темні кола під очима
Тип засобу
крем для шкіри навколо очей
Об'єм
15 мл.
Призначення
Антивікове
To Top