logo

Крем для шиї та декольте

У нашому каталозі представлені найефективніші корейські креми для шиї та декольте. Наші продукти проходять перевірку на оригінальність перед надходженням до магазину, і Ви можете не переживати, що купите підробку. Також весь товар пройшов перевірку за складом та повністю безпечний, але водночас ефективний.
Asc

6 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

6 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Корейський крем для шиї та декольте

Ми давно навчилися доглядати шкіру обличчя, підтримуючи її здоров'я, молодість і красу. Але поки вся увага, сили та бюджет йдуть на сироватки та крем, про шию та декольте часто забувають. А це одна з найважливіших частин тіла, яка допомагає підтримувати молодий та свіжий жіночний образ. Тому багато косметологів радять окремо купити крем для шиї з Кореї, щоб догляд був повноцінним і допомагав підтримувати загальний тонус цих зон.

Корейський крем для шиї та декольте

Шкіра в цій зоні дуже тонка і чутлива. Крім того, у ній відсутні сальні залози, що виробляє шкірний себум, який всупереч помилкам не ворог для нашої шкіри. Саме себум створює захисну плівку на шкірному покриві, що перешкоджає зневодненню та в'янню. Якщо ви не хочете, щоб ваша шия почала старіти швидше за обличчя, радимо задуматися про комплексний догляд, частиною якого стане корейський крем для шиї та декольте – купити його ви можете вже зараз в інтернет-магазині New Skin.

Крем для шиї з Кореї – як підтримувати красу та молодість цих зон?

Косметологи рекомендують дотримуватися наступних рекомендацій для підтримки пружності та молодості цих зон:

  • Якісне очищення – вмиваючи обличчя, не варто забувати і про шию. Робити це потрібно як вранці, так і ввечері, якщо ви носите макіяж. Для глибокого очищення рекомендуємо вдатися до двоетапної системи – демакіяж гідрофільним маслом, бальзамом або міцелярною водою, після чого потрібно використовувати пінку для вмивання або гель;
  • Глибоке зволоження – для інтенсивного збагачення вологою радимо купити корейський крем для шиї, в якому міститься колаген. Продукт потрібно ретельно розподілити по шкірі, доки він не вбереться повністю. Таку процедуру рекомендують здійснювати не рідше одного разу на день;
  • Ефективне живлення – азіатські косметологи для глибокого живлення спеціально розробили вітамінно-мінеральні комплекси, які допомагають запобігти сухості та стоншенню епідермісу в цій зоні. Крім того, що потрібно купити крем для шиї та декольте з Кореї, потрібно також використовувати СПФ, який допоможе вберегти цю вкрай делікатну область від шкідливих для неї ультрафіолетових променів.

крем для шиї Корея

Чому варто купити корейський крем для шиї та декольте?

Багато хто говорить, що окремий засіб для цієї частини тіла необов'язковий. Але слід прислухатися до думки косметологів – фахівці стверджують, що продукти для обличчя та інших зон мають відрізнятись. Чому? Справа в тому, що шкірний покрив декольте та шиї не має підшкірно-жирової клітковини. Через це ця зона швидше старіє, стоншується і в'яне. Спеціальні засоби як мінімум більш концентровані, насичені та щільні. Корисних компонентів, що омолоджують і підтягують, таких як колаген або амінокислоти, в них більше. При цьому не рекомендується використовувати надмірно жирні засоби (які підходять тільки дуже сухій зневодненій шкірі), оскільки вони залишають липкість та плівку.

Щодо антивікового догляду, тут потрібно застосувати той самий підхід, що й до шкіри навколо очей.

І там, і там шкіра тонка і делікатна, що потребує особливого підходу для збереження молодості та запобігання утворенню зморшок. На крем для шиї та декольте з Кореї ціна – це насамперед інвестиція у майбутнє, що дозволяє надалі заощадити на дорогих процедурах омолодження.

Для дівчат до 30 років краще всього замовити корейський крем для шиї та декольте з легкою, нежирною текстурою, який добре впорається зі зволоженням та живленням. Головне – регулярність. Не забувайте доглядати шию і груди так само уважно, як і обличчя.

корейський крем для шиї

Багатий склад – головна причина купити крем для шиї з Кореї

Доглядові засоби у нашому магазині славляться своєю високою ефективністю порівняно з продуктами, які можна зустріти на полицях інших магазинів. Вся справа у складі: у корейців шкіра щільніша, тому щоб догляд подіяв, концентрація корисних речовин у ньому має бути вищою. Що добре для азіатів, буде ще краще для тонкошкіріших європейців – можна отримати максимальну ефективність всього від одного продукту.

крем для шиї та декольте корея

Купити корейський крем для шиї та декольте в Україні не складно, складно розібратися у особливих компонентах, на які варто звертати увагу. Якщо ви хочете, щоб догляд за цими зонами був якісним та ефективним, зверніть увагу на наявність у складі наступних речовин:

  • Ніацинамід – створює активний захисний бар'єр, що захищає від негативних факторів зовнішнього середовища, а також допомагає посилити клітинний обмін, покращити власні захисні властивості організму, висвітлити пігментні плями та ластовиння;
  • Ретинол – потужний антивіковий компонент, що допомагає ефективно боротися зі зморшками, в'яненням, тьмяністю та нерівністю;
  • Аденозин – активізує клітинну регенерацію, допомагає розгладжувати зморшки, а також сприяє виробленню речовин, що підвищують еластичність та пружність;
  • Пептиди – перешкоджають розпаду колагену, атаці вільних радикалів, а також добре зміцнюють та тонізують;
  • Рослинні екстракти – збагачують вітамінами, надають тонусу та сяйва, а також допомагають утримувати вологу;
  • Натуральні масла – стимулюють вироблення власного колагену та еластину, зволожують, пом'якшують, розгладжують.

Також такі товари часто містять у складі кислоти, колаген, равликовий муцин та інші складові, які допомагають підтримувати таку делікатну та чутливу зону в ідеальному стані. У нашому інтернет-магазині ви можете замовити ким для шиї та декольте з Кореї вже зараз – ми допоможемо підібрати оптимальний засіб, який підійде саме вам.

Як правильно використовувати корейський крем для шиї?

Корейський крем для шиї та декольте купити в Україні вже не так складно, як раніше – дедалі більше нових унікальних засобів можна знайти на ринку. Але яким би якісним і дорогим він не був, при неправильному використанні належного ефекту не буде. Часто негативні відгуки пов'язані саме з тим, що дівчата, не розібравшись у складі та правильності нанесення, одержують недостатній чи протилежний бажаному ефект.

Насправді все не так складно. Потрібно взяти невелику кількість і розтерти в пальцях, щоб він трохи нагрівся. Після цього нанести на очищену суху шкіру легкими повільними масажними рухами – не потрібно поспішати і старатися. Вкрай важливо приділяти увагу напрямку впливу: шию обробляють рухами знизу-вгору, а декольте - від улоговинки вгору і в сторони.

купити корейський крем для шиї та декольте

Після нанесення дати йому добре вбратися протягом 20-30 хвилин і лише після цього одягатися. Перед сном найкраще провести процедуру за пару годин до того, як лягати в ліжко.

В інтернет-магазині «New Skin» представлена лише оригінальна продукція найкращих брендів. Можна зробити замовлення з доставкою в будь-яке місто України та не боятися отримати підробку. «New Skin» часто радує своїх покупниць вигідними акціями та знижками, завдяки чому ціна стає ще вигіднішою.

To Top