logo

Есенція для обличчя

У цьому розділі ви знайдете лише найефективніші есенції для обличчя із Кореї. Вся продукція повністю оригінальна і пройшла перевірку перед надходженням в магазин. Ми підбираємо тільки бестселери, тому будь-який товар із каталогу 100% вам сподобається.
Asc

Позиції 1-12 з 18

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Сторінка
Asc

Позиції 1-12 з 18

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Сторінка

Корейська есенція для обличчя

Чи потрібна мені корейська есенція для обличчя – купити чи не купити ось у чому питання. Знайомлячись із багатоступінчастою корейською системою догляду за обличчям, багато українок стикаються з малознайомими косметичними продуктами, задаючись питанням для чого потрібний кожен засіб і чи варто його купувати. Однією з численних паличок виручалок кореянок є есенція – корейська косметика, яка має стільки особливостей і переваг, що ви теж точно захочете її отримати.

Корейська есенція для обличчя

Якщо вам потрібна якісна оригінальна корейська есенція для обличчя, інтернет-магазин «New Skin» допоможе Вам замовити її з доставкою по всій Україні. У нашому асортименті представлені ефективні косметичні продукти з Кореї, які допоможуть змінити вашу шкіру, щоб зробити її здоровою, красивою та доглянутою.

Що таке корейська есенція і як вона працює?

Есенція – корейська косметика, яка призначена для утримання вологи та вирішення певних недосконалостей шкіри, таких як нерівномірний колір, сухість, зморшки, запалення та інше. Якщо купити корейську есенцію і регулярно їй користуватися можна незабаром відзначити, що шкіра перетворилася – стала більш рівною, насиченою і здоровішою.

Есенція корейська найчастіше у складі містить один основний або відразу кілька активних компонентів, що оптимізують і активують природну здатність швидкого відновлення клітин – регенерацію, відновлення, загоєння. Крім іншого, цей косметичний засіб допомагає іншим продуктам догляду проникати глибоко в дерму і підвищує ефективність подальших кроків корейської системи. Наприклад, сироватка діятиме набагато краще після застосування есенції з Кореї.

корейська есенція на сайті New Skin

Головною перевагою корейських есенцій можна назвати натуральний склад, багатий на незамінні активні компоненти для шкіри. Рідка консистенція і швидке поглинання роблять цей засіб дуже зручним у догляді.

Якщо ви вирішили купити корейську есенцію, корисно буде дізнатися, які подарунки вона припасла для вашого обличчя:

  • Відновлення пружності, еластичності та бархатистості шкіри;
  • Глибоке зволоження та живлення шкірного покриву;
  • Відсутність протипоказань (за винятком алергії на активні компоненти у складі);
  • Ефективне усунення пігментації;
  • Поступове очищення та звуження пор;
  • Підвищення ефективності антивікових кремів для обличчя.

Есенція для обличчя з Кореї та сироватка – у чому різниця?

Багато хто плутає два таких популярних корейських продукти для обличчя, як сироватка та есенція. Відмінність вже зрозуміла з визначення даних косметичних засобів:

  1. Есенція – корейська косметика та мультифункціональна основа, яка готує обличчя до нанесення наступних доглядових засобів. Вона має найлегшу рідку або гелеподібну консистенцію і наноситься руками на обличчя після тонера;
  2. Сироватка – це концентрований продукт на основі активних компонентів, які мають спрямовану дію на вирішення різних проблем зі шкірою. Консистенція сироватки буває різною: меншою або густішою, в основному текучою. Достатньо лише кількох крапель на все обличчя, після чого потрібно нанести крем, щоб запечатати корисні компоненти.

есенція для обличчя корея

Крім різної текстури та дії, відмінність цих двох продуктів полягає у вмісті корисних речовин в активній формулі (у сироватках концентрація вища). Їхня функціональність теж відрізняється. Сироватки бувають:

  • кислотні (для проблемної шкіри);
  • матуючі;
  • звужуючі пори;
  • освітлювальні;
  • омолоджуючі;
  • зволожуючі та ін.

Есенції для обличчя з Кореї у свою чергу надають одночасно заспокійливу, антиоксидантну, протизапальну, балансуючу дію, а також низку додаткових функцій залежно від обраного засобу.

Особливості складу та формули корейських есенцій

Завдяки великій різноманітності, можна замовити корейську есенцію для обличчя з тим складом, який буде максимально ефективний при різних проблемах – зневодненості, жирності, запалення та інше. Більшість з них виглядають як каламутна, злегка «соплива» рідина з в'язкою текстурою. Вони не густі та нагадують тонер.

За рахунок відсутності масел у складі засіб підійде людям із проблемною та жирною шкірою. При використанні корейської есенції шкіра краще готується до подальшого нанесення більш щільних та висококонцентрованих засобів. Формула таких косметичних продуктів зазвичай збагачена дуже корисними речовинами, серед яких:

  • пептиди;
  • вітаміни;
  • рослинні екстракти;
  • гіалуронова кислота;
  • колаген та ін.

купити корейську есенцію на сайті New Skin

Широкий асортимент есенцій корейського виробництва

Виробники радують нас великим вибором – зараз кожна дівчина може купити корейську есенцію для обличчя в Україні, яка ефективно працюватиме на покращення її шкіри. Є багато видів есенцій із Кореї з спрямованою дією, серед яких:

  1. Зволожуючі – ідеально для шкіри, схильної до лущення та сухості. Після нанесення продукту клітини насичуються вологою, яка утримується у глибоких шарах дерми. Вони мають прекрасний заспокійливий ефект і допомагають уповільнити вікові зміни;
  2. Відновлюючі – такі косметичні продукти активізують процеси оновлення шкіри, стимулюють вироблення еластину та колагену, що є незамінним за перших ознак старіння. Часто їх активним компонентом виступає муцин равлика, який відмінно вирівнює шкіру і бореться зі зморшками;
  3. Тонізуючі – після нанесення такого засобу шкіра помітно освіжається, тонізується і починає світитися енергією зсередини. Активізація процесів регенерації допомагає підтримувати красу та пружність;
  4. Очищаючі – чудовий різновид корейських есенцій для власниць як молодої проблемної шкіри, так і більш дорослої. Такий засіб допомагає помітно звузити пори, покращити дихання шкіри, а також нормалізувати вироблення себуму;
  5. Антивікові – есенції з Кореї даного типу рекомендують поступово додавати у свій догляд після 25 років. У складі таких продуктів містяться незамінні для дорослої шкіри коензими, пептиди, гіалуронати, вітаміни та інше.

Киснева есенція для обличчя з пептидами

Як правильно застосовувати корейську есенцію у щоденному догляді?

Інтернет-магазин «New Skin» допоможе вам не тільки вибрати корейську есенцію для обличчя та замовити її у будь-який куточок України, але й навчить як правильно користуватися цим косметичним продуктом, щоб отримати від нього максимальну користь.

Десятиступінчаста система догляду дуже непроста, але варто дотримуватися лише певної послідовності у нанесенні засобів:

  • Спочатку шкіру потрібно очистити спеціальним засобом для зняття макіяжу (гідрофільна олія, бальзам, міцелярна вода);
  • Далі шкіру очищають від залишків демакіяжу за допомогою гелів або пінок для вмивання;
  • Після цього на обличчя наноситься тонік або тонер;
  • І ось тепер черга доходить до есенції з Кореї – зволожте обличчя, нанесіть на нього продукт руками, приплескуючи розподіляючи по шкірі. Використовувати її можна двічі на день – вранці та ввечері;
  • Щойно вона вбереться (10-15 хвилин), можна приступати до серйозної артилерії у вигляді сироватки та крему.

Також варто не забувати, що є ще один компонент, який має бути присутнім у системі догляду – ензимна пудра. Більш детально про неї можна прочитати в окремому розділі нашого сайту.

Вже зараз у вас є чудова можливість зробити свій догляд ефективним та якісним – купити корейську есенцію для обличчя в інтернет-магазині «New Skin» можна за найпривабливішою ціною.

To Top