logo
Немає у наявності
Артикул
Man-GN20E-50ml

Есенція з галактомісісом та ніацинамідом Manyo Galac Niacin 2.0 Essence 50 ml

Есенція з галактомісісом та ніацинамідом Manyo Galac Niacin 2.0 Essence 50 ml 1 5 5 1

Про властивість дріжджових грибків очищати проблемну шкіру відомо давно. Корейські косметологи втілили цю унікальну здатність у бустері-есенції Manyo Galac Niacin 2.0 Essence 50 ml. Засіб створений для усунення проблем жирної, проблемної та комбінованої шкіри. При нормальній роботі епідермісу показано як профілактичне.

Special Price 1 249,00 ₴ Regular Price 1 449,00 ₴
Об’єм
50 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Корейська есенція для обличчя приводить у норму вироблення шкірного жиру, звужує пори, «стирає» чорні крапки, акне та запалення. При цьому відмінно зволожує шкіру, відновлюючи необхідний водний баланс. Результат роботи засобу помітний практично відразу:

Перший тиждень

«Прищики» та запалення підсушуються, більше не турбує свербіж, зовнішній вигляд не псує жирний блиск у Т-зоні.

Другий тиждень

Обличчя стає чистим, немов після салонного чищення, нові висипання більше не з'являються, тон стає рівним – пудра і тональний крем більше не знадобляться!

Третій тиждень

Вирівнюється мікрорельєф, пігментація та сліди куперозу стають практично непомітними, шкіра сяє чистотою та здоров'ям.

Три «Г»

Окрім ніацинаміду, гіалурону та пантенолу, добре відомих усім цінителям корейської косметики, до складу Manyo Galac Niacin 2.0 Essence 50 ml входять:

  • Екстракт Гамамелісу. З давніх часів відомий своїми загоюючими (навіть сильні опіки та глибокі рани!) та антиоксидантними властивостями.
  • Глутатіон. Трипептид, що уповільнює процес старання клітин. Прискорює регенерацію пошкоджених тканин, сприяючи омолодженню шкірних покривів.
  • Галактомісіс. Цей екстракт дріжджових грибків, отриманий за допомогою ферментування. Винятковий коктейль з вітамінів, кальцію, заліза, цинку, йоду та фолієвої кислоти. Поєднання без перебільшення – «жива вода» для проблемної шкіри.

Спосіб застосування

Купити Manyo Galac Niacin 2.0 Essence 50 ml можна в магазині корейської косметики NewSkin у Києві та Україні. Застосовувати засіб рекомендується щодня – вранці та ввечері. Наносити його потрібно після очищення та обробки тонером, акуратно втираючи невелику кількість у шкіру обличчя, з особливою ретельністю – в області Т-зони.

Не буває проблем, які неможливо вирішити. З Manyo Galac Niacin 2.0 Essence 50 ml є чудова нагода в цьому переконатися!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Акне, Жирний блиск, Зневодненість
Тип засобу
есенція для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Зволоження, Догляд обличчям, Антиоксидантне, Відбілювання
To Top