logo

By Wishtrend

By Wishtrend
Asc

Позиції 1-12 з 13

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Сторінка
Asc

Позиції 1-12 з 13

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Сторінка

Бренд, який створив себе сам

Не всі встигли оцінити якість роботи інтернет-магазину By Wishtrend, але ті, хто встиг хоч раз замовити в ньому доглядові засоби, залишилися постійними клієнтами. Індивідуальний підхід до кожного, власна команда б'юті-блогерів, особисте тестування продукції, відгуки та відео огляди – все це створює фундамент довіри. В асортименті були лише найкращі засоби від перевірених компаній на ринку космецевтики.

Уподобання покупців постійно фіксувалися, проводилися підрахунки проданих одиниць і в результаті було прийнято рішення стати самостійним брендом, але зберегти своє ім'я By Wishtrend.

By Wishtrend Vitamin A-mazing Bakuchiol Night Cream

Краса "під ключ"

Товари, які випускаються компанією, не стали клонами топових засобів. Навпаки, кожне з них отримало переродження, ставши за фактом ще кращим, сильнішим і результативнішим. Що зробили спеціалісти?

  • прибрали зайві компоненти, скоротивши список до мінімуму;
  • виключили ароматичні віддушки;
  • вивели на перше місце найактивніший компонент, який вирішує конкретну проблему;
  • збільшили концентрацію необхідних агентів.

Так виходять абсолютно нові продукти краси By Wishtrend, створені за аналогією з бестселерами провідних світових брендів, але з принципово новим підходом, зміненим складом та гарантованим ефектом. Робота ведеться в усіх напрямках — розробляються власні формули, доопрацьовуються склади, що вже існують, випускаються новинки.

У каталозі компанії є засоби для догляду за шкірою обличчя на всіх етапах — від очищення та щоденної профілактики здорової дерми до вирішення вікових проблем, акне та гіперпігментації.

Свій фаворит знайдуть як зовсім юні дівчата, так і жінки, які знають ціну своєї краси та цінують професійний догляд у домашніх умовах. Окрім класичних кремів та сироваток в арсеналі є і но-хау, які підкорили корейський світ - ензимна пудра, екфоліант, тонер. Турбота про себе разом з By Wishtrend – це найкраще, що Ви можете зробити для збереження молодості, сяючого зовнішнього вигляду та впевненості у власних силах. Ще більше користі, вітамінів, органічних компонентів і все це для Вас!

Працюємо із душею!

Наш магазин корейської косметики New Skin перейняв досвід By Wishtrend і взяв на озброєння деякі секрети роботи з клієнтами! І нехай ми самі не випускаємо засоби для догляду, але педантично та прискіпливо відбираємо тільки продукцію з підтвердженим результатом, високим рейтингом та перевіреним складом. Ми пропонуємо Вам тільки те, що особисто перевірили та готові поділитися враженнями, досвідом використання та досягнутим ефектом! З нами бути красивою просто - достатньо вибрати потрібний товар, оформити замовлення та дочекатися кур'єра!

To Top