logo
В наявності
Тільки 1 залишилося
Артикул
BWish-SCG

Точковий засіб від прищів By Wishtrend Sulfur 3% Clean Gel

Очищаючий гель під назвою By Wishtrend Sulfur 3% Clean Gel був розроблений дерматологами спеціально для дбайливого та ефективного догляду за проблемною шкірою. Тепер її власницям буде набагато простіше розбиратися з численними проявами акне та інших запалень.
Special Price 710,00 ₴ Regular Price 910,00 ₴
Об’єм
30 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Основне завдання даного засобу – попередження запальних процесів та прискорення загоєння прищів.

Корейська косметика від прищів та її антибактеріальний склад дозволяє глибоко очистити пори обличчя та водночас не пересушити шкіру. Дія продукту має накопичувальний ефект і при регулярному користуванні він бере під контроль вироблення себуму, запобігає розвитку нових прищиків.

Компоненти для формули продукту

Щоб виготовити By Wishtrend Sulfur 3% Clean Gel, фахівці задіяли такі складові:

  • Колоїдна сірка. Є ключовим компонентом засобу. Вплив мінералу дає помітний антибактеріальний та протизапальний ефект, знижує кількість шкірного сала в порах, якісно очищає їх. Не тільки допомагає в короткі терміни позбутися вже існуючих проблем зі шкірою, а й запобігає виникненню нових. Крім іншого, захищає від грибка.
  • Вітамін Е. Має вражаючі за своєю ефективністю антиоксидантні властивості, оберігає епідерміс від пошкодження різними негативними факторами ззовні.
  • Гіалуронан та гліцерин. Ці два компоненти виконують одне і те ж основне завдання – не допустити надмірної втрати вологи шкірою під впливом колоїдної сірки, попередити лущення та стягнутість, утримати в клітинах якнайбільше рідини, щоб запобігти зневодненню.

Як користуватися і де купити

Не можна не визнати, що By Wishtrend Sulfur 3% Clean Gel – це найправильніший вибір для проблемної шкіри. Але наносити його на обличчя повністю не рекомендується. Гель призначається для точкового застосування – лише для проблемних зон.

На сайті корейської косметики NewSkin можна купити By Wishtrend Sulfur 3% Clean Gel в Києві та Україні.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Комбінована, Жирна, Проблемна
Вирішує проблему
Акне, Запалення
Тип засобу
патчі від прищів
Об'єм
30 мл.
Призначення
Анти-акне
To Top