logo

Innisfree

Innisfree
Asc

1 товар

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

1 товар

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Це корейський космецевтичний бренд, який було створено у 2000 році. Він перший став позиціонувати себе як виробник натуральних безпечних продуктів для догляду за обличчям і тілом. Для цього технологи компанії використовують понад 70 природних елементів. Найпопулярнішими з них є екстракт чайного дерева та алоє.

У перекладі з англійської найменування означає «Острів свободи». Тут мають на увазі Чеджу, у якому збирається левова частка всіх натуральних компонентів виготовлення продукції цієї торгової марки.

INNISFREE Derma Formula Toning Serum купити

Важливі факти про компанію

Перш ніж купити Інісфрі ми рекомендуємо почитати про те, чим ця косметична продукція цікава:

  • Компанія приділяє велику увагу охороні навколишнього середовища. Так у 2003 році вони виступили з пропозицією повторно переробляти пластикові упаковки, а потім підтримали рух проти використання одноразових серветок, оскільки вони практично не розкладаються;
  • 1% від прибутку йде до благодійного фонду захисту всесвітнього океану від забруднення;
  • Фітокосметика не псується, тому що не містить води, а отже, бактеріям немає умов для розмноження;
  • Зображення та написи на тюбиках цього виробника друкуються спеціальним екологічним соєвим чорнилом.

Купити Іннісфрі – це не тільки придбати дуже якісну фітокосметику, а й можливість зробити свій внесок у покращення екології планети.

Кому підійде натуральна корейська косметика?

Ми вже говорили, що основну частину сировини для виробництва косметичної продукції вирощено та зібрано на ділянці суші під назвою Чеджу. Це місце вибрано не випадково. Тут дуже чисте повітря, цілюще сонце, родюча земля та чисті водні джерела. Центральна лабораторія також знаходиться тут.

Легендарний корейський бренд займається виробництвом лише мінеральних засобів для надання вигляду бездоганного сяйва, а отже, вони підходять навіть для чутливої ​​шкіри.

Цей товар чудово бореться з будь-якими запаленнями, адже він містить речовини, що захищають дерму від дії ультрафіолету.

Кожна жінка мріє отримати в подарунок косметику Innisfree, ціна якої повністю відповідає якості. Основними споживачами цього дива косметичної індустрії Азії є жінки з усього світу від 18 до 40 років.

Допускається застосування і з більш юного віку, у зв'язку з присутністю лише нешкідливих інгредієнтів, які не викликають побічних ефектів для здоров'я.

Де придбати в Україні продукцію Innisfree

INNISFREE Derma Formula Toning Serum

Косметику Innisfree купити в Україні в даний час не складає труднощів, як в онлайн, так і в офлайн магазинах. Основна проблема українських представників – це мізерний вибір, не скрізь він може задовольнити запити наших красунь.

Інтернет-магазин New Skin пропонує своїм відвідувачам широкий асортимент догляду корейської торгової марки. А регулярні та акції зроблять такий шопінг корисним не лише для вашої зовнішності, а й для сімейного бюджету!

To Top