logo

ВВ крем

У нашому каталозі ви знайдете тільки найкращі вв креми з Кореї. Вся продукція 100% оригінал та перевірена перед додаванням до каталогу за складом.
Asc

5 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

5 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

ВВ крем із Кореї

Такий універсальний засіб як bb крем корейський купити варто хоча б раз, щоб оцінити неймовірні переваги цієї унікальної корейської косметики. Це справжня паличка рятувальниця, що поєднує в собі відразу кілька ефектів – догляд за обличчям, маскування недоліків і ефективний захист від сонця. Вони з'явилися на косметичному ринку порівняно недавно, але справили свого часу справжню революцію. Зараз найкращим вважається корейський бібі крем, який кардинально перетворює шкіру, роблячи її здоровою, красивою та доглянутою.

ВВ крем із Кореї

BB крем корейська косметика дослівно розшифровується як blemish balm cream, що перекладається як бальзам від недоліків. Консистенція такого засобу зазвичай досить щільна, що нагадує доглядовий крем.

Продукт легко наноситься за допомогою спонжу, кисті або рук, рівномірно розподіляючись. Основними відмінними рисами можна також назвати:

  • заспокійливі та зволожуючі компоненти у складі;
  • вирівнювання тону та маскування недосконалостей;
  • ефективний захист від сонячних променів за рахунок наявності у складі SPF-фільтрів.

ВВ крем корейський купити в Україні

Багато дівчат не зовсім розуміють, чи варто їм купити корейський бб крем або їх звичайна тональна основа впорається не гірше. Однак це два різні засоби, які відрізняються ефектом, комфортністю в носінні, щільністю покриття та наявністю доглядових компонентів. Багато в чому купити корейський бб крем краще, тому що він виграє:

  • Не утворює ефекту «маски» або «штукатурки» на обличчі. Нерідко тональні основи приховують одні недоліки, але роблять більш помітними інші – розширені пори, лущення та інше. BB крем з Кореї у свою чергу чудово зволожує, приховуючи при цьому невеликі почервоніння та плями;
  • Не провокує появу прищів і не закупорює пори. Якщо ретельно очищати обличчя від макіяжу, то він не забиватиме пори, провокуючи появу запалень. Тональні основи часто грішать цим, через що доводиться використовувати їх ще більше;
  • Корейський вв крем не тільки ефективно коригує недосконалості, а й допомагає вирішити проблему їх появи. Це стає можливим завдяки наявності великої концентрації корисних натуральних компонентів у складі.

Тому, якщо ви не хочете щодня наносити щільну тональну основу, але при цьому бажаєте, щоб обличчя залишалося красивим і доглянутим, варто спробувати купити бібі крем з Кореї.

корейський бібі крем

Різновиди корейських бібі кремів

Косметична індустрія розвивається неймовірними темпами, радуючи дівчат по всьому світу унікальними продуктами краси. Асортимент корейських бб кремів не настільки великий, однак і серед них можна зустріти кілька основних груп засобів:

  • Матуюючі – особлива формула робить ідеальним корейський бб крем для жирної шкіри, а також людям, яким властивий блиск та розширені пори;
  • Зволожуючі – ідеальний засіб, що поєднує в собі переваги зволожуючого та корейського тонального крему bb, який найкраще підійде для власниць нормального типу, схильного до сухості;
  • Багатофункціональні – універсальні продукти, які однаково добре працюють на всіх типах і чудово справляються з виконанням таких завдань, як розгладжування, зволоження, вирівнювання кольору, матування, підтяжка та догляд.

Переваги бб крему в корейській косметиці

Безліч переваг використання такого засобу стануть вагомими аргументами на користь того, щоб вв крем з Кореї купити вже зараз. Серед них:

  • Просте та легке нанесення за допомогою пальців, пензля або спонжу;
  • Оптимальна маскувальна здатність за відсутності ефекту «маски»;
  • Легка дихаюча формула, яка не викликає дискомфорту;
  • Високий ступінь захисту від шкідливих ультрафіолетових променів. Зустрічаються корейські креми спф 50;
  • Відмінні властивості догляду, такі як боротьба із запаленнями, лущенням, вирівнювання текстури, омолоджування, загоєння слідів постакне та інше;
  • Не сушить, а додатково зволожує;
  • Гідна стійкість, що зберігається протягом усього дня: не тече, не забивається в пори та зморшки;
  • Тонкий шар непомітний, але дає красивий, рівний, доглянутий ефект;
  • Бібі крем з Кореї ідеально підлаштовується та зливається з відтінком обличчя;
  • Добре нашаровується для збільшення щільності в потрібних зонах.

Як вибрати та купити корейський бб крем під свій тип шкіри?

При виборі відповідного вам продукту виробники рекомендують звертати увагу не тільки на його колір і компоненти складу, та й відповідність вашому типу шкіри.

  1. Для сухої

Оптимальним варіантом стане засіб корейської косметики з трохи рідкішою текстурою, ніж у класичних бб кремів – так воно не буде робити видимою сухість і лущення. Також рекомендується звертати увагу на такі компоненти, як колаген, гіалуронова кислота, термальна вода та натуральні екстракти;

  1. Для проблемної

Слід вибирати корейський бб крем, що має легке покриття і поєднує в собі лікувальні властивості для запалень. Серед відмінних компонентів для вирішення проблеми прищів та почервоніння можна виділити екстракти алое, березового соку, гамамаелісу, а також муцин равлика;

  1. Для комбінованої та жирної

Власницям найкраще купити бб крем для жирної шкіри корейський з рослинними екстрактами у складі та відміткою oil-free, що говорить про відсутність олій. Добре підійдуть засоби з матовим фінішем та некомедогенною формулою, які не забиватимуть пори, стримуватимуть жирний блиск і запобігатимуть утворенню запалень;

  1. Для нормальної

Власницям такого типу підійде практично будь-який вв крем з Кореї на основі корисних зволожуючих компонентів і з матовим або легким сатиновим фінішним покриттям. Хорошим доповненням складу стануть такі компоненти, як вітаміни Е та С, антиоксиданти та рослинні екстракти.

Особливості використання bb крему корейського

Щоб досягти максимально гарного покриття та користі, потрібно знати, як правильно ним користуватися. Достатньо дотримуватися простих рекомендацій:

  • Наносити слід лише на попередньо очищене обличчя. Для цього обов'язково використовувати гель для вмивання або пінку;
  • Використовуйте невелику кількість, рівномірно розподіляючи її по обличчю – вона швидко вбереться та залишить рівний тон;
  • Краще всього наносити за допомогою трохи змоченого у воді спонжу або просто руками;
  • Повністю вбирається такий bb крем із Кореї десь за 20 хвилин, після чого його зовсім не видно на обличчі.

корейський бб крем

У складі деяких бібі кремів із Кореї містяться жиророзчинні силікони, які просто так не змиєш водою. Те саме можна сказати про SPF-фільтри. Тому дуже важливо правильно видаляти корейську тоналку bb з обличчя на етапі демакіяжу. Для цього підійдуть спеціальні засоби, наприклад, гідрофільна олія або бальзам. Після демакіяжу слід додатково використовувати гель або пінку для вмивання.

Вже зараз ви можете замовити бб крем або будь-яку іншу корейську косметику в інтернет-магазині «New Skin». У нас можна підібрати якісні оригінальні продукти, ціна яких приємно здивує кожну покупницю. Доставка здійснюється по всій Україні.

To Top