logo

Medi Peel

Medi Peel
Asc

Позиції 1-12 з 128

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

Позиції 1-12 з 128

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Medi Peel – це відомий у всьому світі корейський космецевтичний бренд, який випускає лінійки професійної та домашньої доглядової косметики. Свою величезну популярність компанія отримала завдяки суперпотужним та ефективним антивіковим засобам, що допомагають боротися навіть із глибокими зморшками.

Історія бренду

Ця компанія була заснована в 2007 році. Спочатку до штату її співробітників входило 100 висококласних фахівців у галузі косметології та дерматології. Головна їхня мета, на той момент, була винайти унікальні засоби догляду за шкірою обличчя, які б максимально ефективно впливали на стан епідермісу на краще. І це їм вдалося, але працівники компанії не зупиняються на досягнутому, а постійно удосконалюють свою продукцію.

Medi Peel Cindella Multi-Antioxidant Ampoule

Найважливіше, що косметику Medi Peel купити можуть дівчата навіть із середнім рівнем статку.

Лозунг компанії – бережи здоров'я та молодість шкіри якнайдовше!

Чому варто купити medi peel

Вся лінійка цього бренду базується на ексклюзивних компонентах, які неможливо знайти в жодному іншому засобі мас-маркету, а саме:

  • Іони золота;
  • Витяжка чорної ікри;
  • Комплекс із 9 пептидів;
  • І інші.

Вся продукція проходить ряд досліджень на сумісність компонентів, перш ніж потрапити на прилавки магазинів. Крім цього, законодавство Південної Кореї чітко регламентує суворо контролювати якість товарів, які позиціонуються як anti-age. Саме тому ефективність такої продукції не викликає сумнівів.

Medi Peel Peptide 9 Hyaluron Aqua Ampoule Eye Patch

Дедалі більше жінок з усього світу обирають космецевтику Medi-Peel, ціна якої достатньо доступна, а якість завжди на висоті. Також дуже важливо те, що вся продукція бренду відповідає міжнародним стандартам якості ISO9001 та 14001.

Де засоби Меді Піл купити у нашій країні.

Medi peel купити в Україні в даний час не складає труднощів, як в онлайн, так і офлайн магазинах. Основна проблема вітчизняних представників – це асортимент, не всюди він може задовольнити запити українських дівчат.

Інтернет-магазин корейської косметики New Skin пропонує своїм клієнткам усі серії доглядової косметики цієї фірми. Тому косметику Меді Піл купити в Україні краще у нас, та й наші ціни вас приємно вразять!

Medi Peel Collagen Super 10 Sleeping Cream

To Top