logo
В наявності
Тільки 14 залишилося
Артикул
MP-MF02

Антивікова сироватка для шкіри навколо очей Medi-Peel Mezzo Filla Eye Serum

Антивікова сироватка для шкіри навколо очей Medi-Peel Mezzo Filla Eye Serum 10 5 5 1
Ті, хто стикався з проблемою "згаслого і втомленого погляду", коли навіть яскравий акцент на губах не може відволікти увагу від темних набряків і почервонілої капілярної сітки під очима, знайдуть свій порятунок з оживляючим кремом навколо очей Medi-Peel Mezzo Filla Eye Serum.
Special Price 644,00 ₴ Regular Price 950,00 ₴
Об’єм
30 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Це можливість не тільки негайно усунути прямі сигнали безсонної ночі, нервів, тотальної зневодненості дерми, а й зробити внесок у своє майбутнє — продовжити молодість і пружність найчутливішої та сприйнятливішої до вікових перебудов періорбітальної області. Із цим засобом Ви подивіться на світ широко розкритими щасливими очима та впевненістю — Ви ідеальні!

Мезотерапія без ін'єкцій!

Така процедура користується величезною популярністю, але все ж таки є втручанням у природні процеси і досить травматичним моментом для самої шкіри. З корейською косметикою для шкіри навколо очей Medi-Peel Mezzo Filla Eye Serum Ви отримаєте той самий результат, але без болю, посттравматичного дермального шоку, слідів від проколів та фінансових витрат. Ваше завдання — регулярно наносити засіб і спостерігати, як змінюється Ваше обличчя, вбираючи вітаміни молодості та краси.

Спочатку спрацьовує засекречений брендом агент із поліактидної кислоти, який відкриває "коридори" для більш швидкої та ефективної роботи інших компонентів. В першу чергу це пептидні складові, що відповідають за еластичність, тонус і пружність. Далі вступає в дію колаген, заповнюючи вологою прогалини в клітинах і зволожуючи епітеліальний шар. Ніацинамід — спонсор вироблення колагену природним шляхом і делікатний освітлювач, оскільки саме зона під очима піддається найчастіше пігментації.

З антивікових компонентів у складі Medi-Peel Mezzo Filla Eye Serum у необхідній концентрації включені алантоїн з його вмінням знімати роздратування, почервоніння та набряклість, і аденазин – експерт з ліфтингу та омолодження. Екстракт розмарину швидко приводить шкіру в тонус, освіжає та знімає почуття напруги та сухості, а лаванда заспокоює та повертає ніжній зоні комфорт.

Завжди на вашому боці!

Знайти на полицях магазинів по справжньому ефективний та оригінальний засіб догляду не завжди просто. Підробки зустрічаються навіть у фірмових магазинах, але наша репутація не дозволяє нехтувати якістю товару та повагою наших клієнтів! В інтернет магазині New Skin купити топовий крем під очі Medi-Peel Mezzo Filla Eye Serum – найкраще рішення для тих, хто хоче впевнено дивитися на цей світ і не сумніватися у своїй винятковості. Ми створили для цього всі умови — підтверджену сертифікатами якість, лояльні ціни та доставка не лише Києвом, а й по всій Україні!

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна
Вирішує проблему
Сухість, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями
Тип засобу
крем для шкіри навколо очей
Об'єм
30 мл.
Призначення
Антивікове
To Top