logo

Гідрофільна олія

У цьому розділі представлені лише найкращі гідрофільні олії з Кореї від відомих брендів. Весь товар повністю оригінальний та має сертифікати якості. Усі засоби рекомендовані нами як обов'язкові.
Asc

Позиції 1-12 з 33

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Сторінка
Asc

Позиції 1-12 з 33

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Сторінка

Гідрофільна олія з Кореї

Якось корейська гідрофільна олія для обличчя повністю перевернула наше уявлення про демакіяж, очищення та про корейську косметику в цілому.

Очищати шкіру маслом? Серйозно? Не може бути... – такою була реакція багатьох українських дівчат.

Насправді досі є скептики, які не наважуються купити гідрофільну олію з Кореї, вважаючи, що воно підходить виключно для сухої шкіри. Але це не так. І далі ми розповімо чому.

Для початку розберемося, що ж воно є.

Корейська гідрофільна олія для вмивання – це суміш натуральних масел та емульгаторів. Такий продукт наноситься на сухе обличчя, потім розноситься по обличчю масажними лініями. Далі необхідно змочити руки у теплій воді та знову пройтися по обличчю. При контакті олії для вмивання з Кореї з водою, вона перетвориться на емульсію, звідси і назва «гідрофільна», – оскільки вона любить воду.

Гідрофільна олія з Кореї

Багато хто, згадавши шкільний курс, заперечить, тому що всі ми пам'ятаємо, що масло та вода не змішуються за жодних обставин. Але саме за рахунок вмісту емульгаторів ці дві субстанції вдалося «подружити». Звідси відповідь на запитання, яке, напевно, виникло у багатьох: «Чи можна використовувати звичайне масло для зняття макіяжу?». Ні, не можна.

Ще кілька років тому корейське гідрофільне масло купити в Україні можна було не в кожному інтернет-магазині. Вони не поспішали вводити такий досить спірний продукт до свого асортименту.

Більш того, навіть зараз досі то тут, то там можна прочитати коментарі, що корейська гідрофільна олія для обличчя з жирною шкірою застосовувати категорично не можна. Давайте разом розвіємо цей міф.

Гідрофільна корейська олія працює за принципом «жир розчиняє жир». Тому саме воно показано для демакіяжу, тому що практично всі засоби мають жирну основу. Чи то тональний крем, кремові тіні чи кремовий контуринг. Також сюди можна віднести косметику з УФ-фільтрами, яку до кінця змити не здатний жоден гель або пінка.

Що ж щодо власниць жирного типу шкіри?

Такий тип називається жирним саме через надмірне виділення шкірного сала. Чим би ми не намагалися його змити, надлишки себуму все одно залишаються в порах, забиваючи і роблячи їх візуально ширшим і перетворюючись на чорні крапки. Шкірний жир здатний розчинити до кінця тільки такий самий жир, яким і є гідрофільна олія для обличчя з Кореї. Застосовуючи його на регулярній основі, Ви побачите, як пори очистилися, а отже, стали візуально вузькими.

Звідси робимо висновок, що володарки жирного типу шкіри повинні обов'язково корейське гідрофільне масло купити та використовувати його у своїй рутині на щоденній основі. Навіть якщо на їх обличчі немає макіяжу чи санскрину.

Корейське гідрофільне масло купити в Україні в New Skin

Тепер купити гідрофільне масло з Кореї в Україні стало набагато простіше, бо його почали продавати на кожному кроці. Ми зіштовхнулися із проблемою вибору. Як вибрати дійсно якісний продукт з хорошим складом, використання якого принесе задоволення та користь?

корейське гідрофільне масло

Ви можете довірити нам зробити вибір, виходячи з потреб та стану Вашої шкіри. "New Skin" у своєму асортименті пропонує гідрофільне масло та іншу корейську косметику для будь-якого типу шкіри:

  1. Для сухої шкіри його текстура густіша за рахунок утримання великої кількості саме поживних масел;
  2. Для жирної шкіри воно може містити також ефірні олії, які борються з недосконалостями, а також компоненти для звуження пор. І такі засоби зазвичай мають більш легку і рідку текстуру, залишаючи після себе набагато менш відчутну плівку;
  3. Найголовніше, що необхідно запам'ятати володаркам і жирного, і комбінованого типу, – продукт не повинен містити у своєму складі мінерального масла, оскільки воно є дуже комедогенним і здатне забити пори. Бажано, щоб і самі олії у складі мали або нульовий, або мінімальний рівень комедогенності. Ви можете легко перевірити цей рівень за допомогою пошуку в Google;
  4. Власницям чутливої ​​шкіри слід уникати у складі великої кількості екстрактів рослин, а також ефірних олій, які здатні викликати реакцію на таку ніжну шкіру.

Також при покупці не зайвим буде звертати увагу на ціну. Такий засіб не може коштувати дві копійки. Корейська гідрофільна олія, ціна якої дуже низька, швидше за все, у своєму складі буде містити продукти нафтопереробки і не тільки не приносити Вам користь, а й шкодити.

І головне, не слід забувати, що демакіяж — це не фінальний етап очищення. Далі ми радимо обов'язково використовувати пінку або гель.

На нашому сайті представлений величезний вибір засобів для кожного етапу догляду. А якщо Ви розгубилися у різноманітті – наші консультанти радо допоможуть Вам з вибором.

Будьте красиві та довіряйте свою шкіру лише професіоналам.

To Top