logo
В наявності
Тільки 4 залишилося
Артикул
If-FCB

Гідрофільний щербет з інжиром I'm from Fig Cleansing Balm

ЧудовийI'm From Fig Cleansing Balm ефективно очищає шкіру від повсякденних забруднень та декоративної косметики будь-якої стійкості. Завдання бальзаму – не тільки очищення, але також і насичення поживними речовинами, зволоження та пом'якшення шкіри.

Special Price 1 310,00 ₴ Regular Price 1 510,00 ₴
Об’єм
100 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Корейський гідрофільний бальзам має приємну навпомацки щільну консистенцію та тонкий аромат тандему квітів та фруктів. Завдяки цим приємним моментам звична рутина по догляду за шкірою тепер викликатиме лише радісну посмішку.

Компоненти для формули продукту

Щоб отримати I'm From Fig Cleansing Balm, виробник використовував спеціальну методику Oil Macerating Extraction, а також наступні екстракти:

  • Водорості. Глибоко живлять епідерміс, сприяють активнішому відновленню тканин, покращують мікроциркуляцію.
  • Інжир. Витяжка з цього супліддя багата на фіцин. Цей ензим допомагає шкірі довше залишатися молодою. Він не тільки очищає, а й тонізує, зупиняє запальні процеси, забезпечує помітний ліфтинг-ефект, а також добре відлущує відмерлі клітини.
  • Корінь куркуми. Діє як потужний антиоксидант, покращує колір обличчя, оптимізує регенерацію епідермісу, чинить антивіковий ефект, стабілізує вироблення шкірного сала, живить та пом'якшує шкіру, заспокоює та зупиняє запальні процеси.
  • Нім. Рослинна олія, ефективна у боротьбі з висипом та іншими проявами шкірних проблем. Допомагає кожному покриву швидше відновлюватись.

Як користуватися і де купити

Продукт I'm From Fig Cleansing Balm універсальний та підійде володарці шкірного покриву будь-якого типу. Щоб скористатися бальзамом, невелику кількість потрібно зачерпнути сухими пальцями, а потім нанести на сухе обличчя, помасажувати, після чого можна змивати водою комфортної температури.

На сайті корейської косметики NewSkin можна купити I'm From Fig Cleansing Balm в Києві та Україні.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Нормальна, Комбінована, Жирна
Вирішує проблему
Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Акне
Тип засобу
гідрофільний бальзам
Об'єм
100 мл.
Призначення
Демакіяж
To Top